in

Počinju WINE VIP EVENTI za ugostitelje, hotelijere i turističke djelatnike – Pula prva na redu

Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca nakon korona blokade kreće s vrlo posebnim edukativnim eventima namijenjenim ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.

Nakon što je Dantes s timom agencije Ricerca Mercato organizirao vrlo uspješno event u Zadru u hotelu Kolovare 5. ožujka tik prije korona-zabrana, odlučili su da je sada pravo vrijeme za nastavak evenata.

Ovo je četvrta godina kako vrlo uspješno organiziraju ove iznimno lijepe priče – evente u raznim destinacijama na hrvatskoj obali. Pula je prva destinacija 26.06. u hotelu Park Plaza Histria, a zatim 29.06. otok Pag u Novalji u hotel Olea.

Nakon toga turneja se nastavlja sa eventom idućeg dana 30.06. u Šibeniku u hotelu Panorama a posljednji u toj turneji je 01.07.2020. event u Splitu u hotelu Park.

Dogovoren je i event u Rijeci ali pošto je hotel Bonavia još zatvoren termin eventa je još nepoznat, ali plan je da bude do 10.07.2020.

Glavni ciljevi Međunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora.

A u ovo vrijeme vrlo važno je biti pozitivan i ovim eventom organizator želi poslati poruku potpore ugostiteljima i pomoći u oživljavanju našeg turizma i ugostiteljstva.

Sve te ciljeve i pozitivnu energiju organizatora i njegovog tima prepoznali su i dali potporu i Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica te Hrvatska obrtnička komora.

Događaj je usmjeren na ugostiteljsko-turističku struku i proizvođače proizvoda koji su usmjereni na to ciljano tržište a s glavnim ciljem edukacije i međusobnog povezivanja ova dva važna segmenta: proizvođači/ ponuđači i ugostiteljsko-turistički sektor.

Gosti imaju priliku degustirati proizvode svih izlagača i s njima se povezati i dogovoriti suradnju.

Program događaja započinje se prezentacijama svih partnera događaja uz degustaciju njihovih proizvoda u velikim hotelskim dvoranama a između druženja u manjim dvoranama imamo vrlo kvalitetne turističko ugostiteljske edukacije i radionice namijenjene za direktore, FB managere, konobare, kuhare…

 Radionice i prezentacije vodit će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi, među njima su: Mira Šemić, Dragan Jovanović, Suvad Zlatić SUWI, Deniz Zembo, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Luka Dančulović i mnogi drugi. Dosadašnje manifestacije potvrđuju da je organizator uspio u glavnom naumu a to je unapređenje kvalitete ponude i usluge.

Na jednom mjestu povezuju se ugostitelji s proizvođačima različitih proizvoda i delicija, i istovremeno promovira se lokalne proizvođače i njihovu ponudu.

Ovo nije sajam i izložba vina već događaj koji gosti i sudionici ove posebne priče još nazivaju i festival znanja i povezivanja, ali vrlo važnog za sve njih proizvođače i ugostitelje, ali i turizam i gospodarstvo cijele Hrvatske.

Ulaz je BESPLATAN i moguć gostima ugostiteljima uzvanicima koje partneri događaja pozivaju a i za sve ostale zainteresirane ugostitelje koji zbog lakše organizacije i ograničenja prostora, unaprijed pošalju kratki dopis sa svojim kontakt podacima na info@dantes.biz kako bi dobili na svoj email pozivnicu sa link za popuniti prijavu za dolazak.

Program Wine Vip Eventa održava se od 14 do 20 sati, a nakon službenog djela programa slijedi kruna događanja – tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

U event i ove godine organizator je uključio Ugostiteljske škole kao i visoku školu ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

Napominjemo da ulaz bez popunjene prijavnice i akreditacije/pozivnice neće biti moguć.

AKO VAM JE TURIST ZARAŽEN Covidom 19 – Ovo je postupak koji se mora poduzeti

Tijekom produženog vikenda Hrvatska ostvarila 840.000 noćenja – Među najboljima 3 istarska mjesta