in

POREČ: MOTine velikim spektaklom obilježile kraj plesne godine

Foto Plesni studio MOT

Studio za izvedbene umjetnosti Mot 08 Poreč priveo je kraju još jednu uspješnu plesnu godinu i to na najzabavniji mogući način – završnom svečanošću u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč. Prije plesnih točaka, sve je prisutne, u ime Mota, pozdravila dugogodišnja plesačica Antonija Sudaš koja se osvrnula na ostvarene rezultate udruge u 2023. A stvarno ih je bilo…I to onih najboljih. Zahvaljujući sjajnim plesačicama, ali i vrijednim trenericama Chiari Pisak, Aleksandri Hodak, Ani Vukoja, Karli Vukoja i Olgi Čehić.

Foto Plesni studio MOT
Foto Plesni studio MOT

Skupina  Angels otplesala je koreografiju “Waves”, najslađe Candy na pozornici su izveli “Medvjedići”, Stars su se predstavile kao “Pingvini”, Balerine su otplesale Adagio, Infinity- “Woman”, a Dreams – “Stand by me”. Skupina Dolls predstavila je koreografiju “Wonderland”, Diamonds su plesale “Simply the best” i “Goodbye”, skupina Divas “Mambo no 5”. Zajedničkim snagama Infinity & Angels izvele su “Soldier” i “The greatest Showman”. 

Foto Plesni studio MOT
Foto Plesni studio MOT

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 na kraju i ove školske godine zahvaljuje Gradu Poreču koji daje dodatan vjetar u leđa udruzi.  

I iako rezultati s brojnih natjecanja svjedoče o uspjehu Udruge i trudu mladih plesačica i trenerica,  ljepotu plesa uhvaćenu u trenutku, kroz maštovite kadrove, prenosi fotograf Srđan Krvavac koji je uz MOTine na svim natjecanjima.

Foto Plesni studio MOT
Foto Plesni studio MOT

Studio iskreno zahvaljuje čuvaru uspomena čijem objektivu neće pobjeći ni najmanji pokret niti emocija. 

Iz Studija zahvaljuju i svim donatorima koji su financijski pomogli udruzi u školskoj godini 2022./2023: Agro fructus j.d.o.o., Plinara Baderna, Fast food KA, restaurant Cotton Club, Obrt Lego lim, Balteus doo – caffe bar Lamai, Đusto, Tiskara Otis, Grafički studio Pero, De Rigo vision Hrvatska d.o.o. St, Euro Sporting, T.S Ljuština Prom, Pekara Royal i roditelji koji svoje slobodno vrijeme volontiraju i pomažu boljitku udruge.

Foto Plesni studio MOT
Foto Plesni studio MOT

Foto Policijska uprava istarska

Istarske policajke savjetovale građane i turiste o sigurnosti

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar

VRSAR-FUNTANA: Gimnastičarke Galatee ostvarile sjajne rezultate na Prvenstvu Hrvatske