in

POREČ: Prijavite se na tečaj slikanja u knjižnici “Tebi na dar”

Jagoda Jovović -volonterka- Foto Gradska knjižnica Poreč

Gradska knjižnica Poreč otvara kreativni ciklus radionica iz projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“ u okviru adventskog programa u Knjižnici. U srijedu, 7. prosinca 2022.  u 16 sati, na trećem katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4) održat će se kreativna radionica amaterskog dekorativnog slikanja za odrasle: Tebi na dar.

Nije li vaše malo umjetničko djelo idealan blagdanski dar za nekoga tko vam je posebno drag? Uz stručno vodstvo volonterke Jagode Jovović naučite kako jednostavno i učinkovito raditi s akrilom te kako pronaći vlastiti slikarski izraz i prenijeti ga na platno. Radionica će se održati kroz dva susreta, po dva do tri sata, u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč. Prvi susret održat će se u srijedu, 7. prosinca s početkom u 16 sati, a drugi u petak, 9. prosinca, također u 16 sati.

Zbog ograničenog broja polaznika, dolazak treba najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do ponedjeljka, 5. prosinca u 12 sati.

Loris Peršurić i Tatjana Matošević- Foto Tanja Kocijančić

POREČ: Predstavljen proračun za 2023. u visini od 43,2 milijuna eura

Ovo je lokacija novog vrtića u Labincima - Foto Tanja Kocijančić - Arhiv 2021.

KAŠTELIR-LABINCI: Općina nije prošla na natječaju za financiranje gradnje vrtića. Načelnik najavio kako će pomoći roditeljima