in

Poreč priprema 1. festival sladoleda “Gelato Park – World of Ice cream Wonders”

Sladoled - Ilustracija - Foto Silvia za Pixabay

Kako se slatko možemo osvježiti u ljetnim vrućim danima? Jedan od načina je degustacijom slatkih, ledenih, raznobojnih sladoleda u sjeni drveća jednog od najljepših parkova u Poreču.

Od 28. do 30. lipnja u Parku Olge Ban održat će se festival sladoleda – „Gelato Park – World of Ice cream Wonders“ koji donosi bogat program za sve generacije. Festival će se ponajviše svidjeti najmlađima, no i odrasli će moći na trenutak postati djeca te uživati u slasticama i zabavi na otvorenom.

Program počinje u petak, 28. lipnja s početkom u 18 sati radionicama žongliranja, facepaintingom, plesnim nastupima, veselim štulašima i dječjom predstavom. Nizat će se iz dana u dan kreativne radionice i interaktivne dječje animacije. Svakoga dana program završavamo s koncertima za sve uzraste. Tako će se posjetitelji u petak moći opustiti i uživati uz grupu Febra, u subotu uz nastup DJ-a i Mije Dimšić te u nedjelju uz grupu Top od The Pops.

-Programi festivala sladoleda održavaju se u parku i besplatni su za sve posjetitelje. Sladoled će se prodavati od raznih proizvođača, a vjerujemo da će biti i prigodnih cijena za neke od ponuđenih slatkih proizvoda, poručuju iz Turističke zajednice grada Poreča.

Foto Pixabay voda špina

Dio Tara i Vabrige 10. lipnja bez vode

nesreća umag

Leš u moru u Umagu: Policija objavila detalje nakon očevida