in

POREČ: Radnici Usluge obnavljaju cvjetne gredice. Vrijeme je za zimsko ruho

Foto Usluga Poreč

Krenula je priprema i obnova cvjetnih gredica i korita kako bi nam i hladni mjeseci pred nama bili veseli i ugodni. Nakon aktivnog ljeta, početak listopada označava početak sadnje zimskih sadnica te zamjenu ljetnog sezonskog cvijeća, javljaju iz Usluge Poreč.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

-Naši djelatnici obuhvatit će čak 14 lokacija diljem grada,  stvarajući čaroban okoliš oko zgrada gradske uprave, trgova, rotora, tržnice i parkirališta.

Ukupno će se urediti površina od 500 četvornih metara. Prva faza radova uključuje pripremu tla, temeljito čišćenje, hranjenje tla i obogaćivanje korita zemljom. Nakon pažljive pripreme, ulazimo u drugu fazu – sadnju, a gdje je u planu sadnja gotovo 8.000 komada zimskog cvijeća, gdje prevladavaju   belise, miozotisi i maćuhice. Pripremili smo i gotovo 10.000 lukovica tulipana u različitim bojama za dodatnu raznolikost, a koji će u punom sjaju dočekati nas na proljeće.

Važno nam je da se očuva kontinuirana estetska vrijednost naših javnih površina, a upravo uređen okoliš pruža svim našim građanima i posjetiteljima ugodno okruženje za boravak i kvalitetan život, piše u priopćenju.

Važno nam je da se očuva kontinuirana estetska vrijednost naših javnih površina, a upravo uređen okoliš pruža svim našim građanima i posjetiteljima ugodno okruženje za boravak i kvalitetan život.  

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

Lions klub organizira za Međunarodni dan bijelog štapa ‘Pijat dobrote’ i ‘Dajmo im da vide’

ne diraj

Omiljena pašteta povučena s polica trgovina