in

POREČ: Svjetska prvakinja Barbara Matić družila se s malim judašima

Dio hrvatske judo seniorske reprezentacije, predvođen svjetskom prvakinjom Barbarom Matić, družio se s polaznicima judo kampa u organizaciji Judo kluba Istra, koji se održava u Zelena Resortu u Poreču

Tridesetak polaznika judo kampa u porečkom Zelena Resortu u ponedjeljak su dobili dodatni motiv za treniranje i judaši razvoj. U 40-minutnom druženju i vježbanju s hrvatskim reprezentativcima, u Laguna Loungeu Plave Lagune, dobili su savjete i puno pozitivne energije te podstreka za daljnjim treniranjem.

Nakon razgibavanja i judo igara, okušali su se u povlačenju «judo konopa», napravljenog od pojaseva, a zatim su i navijali u reprezentativnom okršaju. Barbara Matić i Zlatko Kumrić svladali su Laru Cvjetko i Dominika Družetu te oduševili male navijače, koje su dodatno nagradili poklon paketima Plave Lagune, Hrvatskog judo saveza i Profesora Baltazara.

– Puno smijeha, dobre energije i dječije dobrote, kako ne bi bilo odlično – rekla je Barbara Matić dok je davala autograme i fotografirala se s Matejom, Filipom, Franom i drugima.

-Tko zna, možda će baš netko od njih biti budući svjetski prvak i nastaviti putem kojeg su Barbara, Lara, Dominik, Zlatko, kao i mnogi drugi sada, ali i prije njih, utabali i započeli, rekao je Bruno Blumenschein, glasnogovornik Hrvatskog judo saveza.

policijska postaja poreč foto tanja kocijančić

POLICIJA: Kako do osobnih dokumenata u vrijeme Covida

Zbog velike količine pesticida s tržišta povučeni krastavci