in

POREČ – U kinu Croods: Novo doba i Cruella

U porečkom kinu u četvrtak, 27. 5., petak, 28. 5. i subota, 29. 5. u 18.30 i 20.30 sati prikazat će se filmovi Croods: Novo doba i komedija Cruella. Animirani film Croods: Novo doba, izvornog imena The Croods: A New Age redatelja Joela Crawforda. Glasove su posudili Frano Mašković, Nataša Dorčić, Jelena Vukmirica Makovičić, Filip Križan, Marko Cindrić i Mirela Brekalo Popović.

Sadržaj: Nakon sedam se godina omiljena prahistorijska obitelj Croods vraća na velika platna. Croodsi traže novo mjesto za život i putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom da im bude dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No ondje nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije. Nova obitelj daleko je razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju toalet, lift i mnoge druge izume koje Croodsi nisu nikada vidjeli. Neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom će putu shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

U Cruelli redatelja Craiga Gillespiea glavne uloge imaju Emma Stone, Mark Strong i Emma Thompson. Akcijska je to komedija a sadržaj donosimo ukratko u nastavku: U želji da postane slavna dizajnerica, Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihov odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.

MARČANA dobila bespovratnih 2,2 milijuna kuna za zapošljavanje ranjivih skupina

Kozlevac: Uskoro će 50 posto građana Istre biti cijepljeno