in

POREČ: Uskoro piknik zone kraj dječjih igrališta u nekoliko naselja

Uskoro uređene piknik zone kraj dječjih igrališta u naselju Bolnica, Poreč-jug, Kirmenjaku i Varvarima

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavio je s uređenjem dječjih igrališta na području grada i prigradskih naselja. Tako su, uz ličenje igrališta i zamjenu dotrajalih igrala, u dogovoru s mjesnim odborima odabrane četiri lokacije na kojima će se urediti piknik zone pod nadstrešnicom za druženje u hladu tijekom ljetnih mjeseci. Drvene sjenice trenutno se postavljaju na dječjim igralištima u Kirmenjaku i Varvarima u Ulici Baldini, te na gradskim igralištima u Ulici Veli Jože u naselju Poreč-jug i Ulici I. G. Kovačića u naselju Bolnica.

Sjenice su izrađene od drva s četverokutnim dvostrešnim krovom te se postavljaju na betonske podloge. Po završetku montaže sjenica na pripremljene betonske podloge ugradit će se i drveni stolovi s klupama za sjedenje čime će igrališta dobiti nova mjesta za druženje u hladu za vrijeme ljetnih mjeseci.

Radove izvodi pulska tvrtka Debi grupa Pula koja je izabrana kao najpovoljniji ponuditelj u provedenom postupku jednostavne nabave, dok će Upravni odjel za komunalni sustav nastaviti s ulaganjima u komunalnu infrastrukturu i u narednom razdoblju, priopćeno je iz Grada Poreča.

ISTARSKI STOŽER donio odluku o nastavi od 23. travnja – opet na daljinu većina učenika

Plenković: Cjepivo više nije problem