in

ISTARSKI STOŽER donio odluku o nastavi od 23. travnja – opet na daljinu većina učenika

Dino Kozlevac - Foto Istarska županija

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije, u II.  polugodištu školske godine 2020./2021. – od 23. travnja do 30. travnja.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 i uz pozitivno očitovanje ravnatelja škola na području Istarske županije, nastava će se odvijati kako slijedi:

  • od 23. do 30. travnja 2021. godine – u svim osnovnim školama na području Istarske županije, nastava za predmetnu nastavu, više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda, odvijat će se prema MODELU C, nastava na daljinu (online).
  • od 23. do 30. travnja 2021. godine – u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastavaće se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online); uključujući i maturante.
  • od 23. do 30. travnja 2021. godine – u svim osnovnim školama na području Istarske županije nastava u razrednoj nastavi, nastavlja se odvijati za niže razrede od I. do IV. prema MODELU A, nastava u školi.

POREČ: Reagiranje Adriana Jakusa na izjave vijećnika Maurizija Zennara

POREČ: Uskoro piknik zone kraj dječjih igrališta u nekoliko naselja