in

POREČ: Vikend u znaku odlične glazbe i filmova. Uskoro 1. street food druženje

Jazz u Lapu - Foto Grad Poreč

Dobitnik Velike zlatne arene na Pula film festivalu, film Zbornica redateljice Sonje Tarokić, jedan je od tri filma koji su prikazani krajem prošloga tjedna u Poreču u sklopu gostovanja ovog filmskog festivala koje je na terasi ljetnog kina Roxy okupilo brojne zaljubljenike u film.

Elton John Tribute Band u Poreču
Elton John Tribute Band u Poreču

Istovremeno, i glazbeni sladokusci nisu ostali zakinuti jer se Poreč njihao u taktovima kvalitetne glazbe i to kvarteta Johna Stowella i Marka Čepaka u lapidariju, kao i koncerta Monike Leskovar, Davorina Brozića i Terezije Cukrov u Eufrazijani. Novu porečku rivu dupkom je ispunio i The Elton Show, jedan od najpoznatijih tribute bandova Rocket mana.

Pula Film Festival u Poreču u Roxyju
Pula Film Festival u Poreču u Roxyju

Porečko ljeto u punom je zamahu – brojna događanja odvijaju se na različitim lokacijama u gradu koji ovoga ljeta obara rekorde posjećenosti. Već ovoga tjedna pred nama su koncerti Mire Ungara i Oridano Gypsy Jazz Banda u lapidariju 26. srpnja, klape Kaše 28. te klape Luka 29. srpnja na porečkoj rivi, dok će se u četvrtak kod Sjeverne kule po prvi put održati i Summer at the tower, street food druženje uz ukusni izbor istarskih specijaliteta, istarskih rakija i gina te partiju pljočkanja.

benzinska tar foto tanja kocijančić gužva

Neslužbeno: Pojeftinit će gorivo

požar katoro vatra Foto Vatrogasci Umag - Kanader gasi požar kod Katora

UMAG: U požaru izgorjelo oko 6 hektara šume. Donosimo detalje