in

Porečka Capybara u petak prezentira igru Dungeons and Dragons

Foto Klub za mlade Poreč - Ilustracija

Sigurno ste se do sada susreli s igrom igranja uloga Dungeons and Dragons, bilo uživo, u razgovoru ili kroz popularnu televizijsku seriju ili film. E pa od sada vam je ista dostupna u redovnom terminu i u Poreču u izvedbi Udruge Capybara.


Za početak, za zainteresirane će se održati prezentacija i demonstracija igre u petak 12.07.2024. u 19 h u Klubu za mlade Poreč. Prezentacija će biti pogodna za dobne skupine od 10 na više godina. Na prezentaciji će se kratko opisati igru, nakon čega će se zainteresirani dogovoriti o terminima i učestalosti igranja prema zainteresiranosti, dobnim skupinama i načinu igranja, a zatim će se probati igrati jedna demonstrativna avantura u kojoj će svatko moći probati igrati bez obzira na stupanja znanja.

Igre igranja uloga sjajan su način za poticanje mašte i kreativnog razmišljanja, upoznavanja novih ljudi, ali i zbližavanja i boljeg upoznavanja ljudi koje već poznajemo. Dungeons and Dragons postoji od 1970-ih godina i u pola stoljeća postojanja popularnost mu i dalje raste. Pridružite se i Vi ovoj pustolovini za sve uzraste.

Dungeons and Dragons sadržaj nadalje će se održavati kao redovna aktivnost Udruge Capybara i to kroz dvije kampanje, jednu za odrasle i jednu za djecu. Također, demonstracija i jednokratne avanture ponavljat će se nekoliko puta godišnje, a za biti pravovremeno informirani pratite društvene mreže Udruge Capybara.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100093674447906

https://www.instagram.com/udruga_capybara/

Aktivnost je naravno BESPLATNA, a za više informacija možete se obratiti putem društvenih mreža ili e-mail adresom udrugacapybara@gmail.com .

Foto Juraj Varga za Pixabay - Ilustracija

Datum pomaknut: Plenković objavio kada će početi nastava

Foto KDPSR ''POREČ'' - Mauro i Matea Bobanović

POREČ Ana i Mauro Bobanović otputovali u Beč na Europsko prvenstvo u daljinskom plivanju