in

POREČKI DAM-DAŠ: Knjižnica priprema radionice slikanja, šianja, pletenja… Javite im svoje želje

Foto Gradska knjižnica Poreč

Gradska knjižnica Poreč poziva kreativce/ke i sve zaljubljenike/ce u umjetnost, rukotvorine i dizajn da im se pridruže u kreativnom dnevnom boravku grada! Naime, uskoro započinju s ciklusom u zimskom mozaiku radionica slikanja, šivanja, pletenja, crtanja, dekoriranja i sl., u kojem će kreativci/ke stvarati i izrađivati jedinstvene rukotvorine i ukrase u različitim tehnikama.

-Prvi je to dio ciklusa razmjene znanja, iskustava i vještina koji i vi svojim sudjelovanjem možete tvoriti i tako postati dio vrijednog tima, mreže volontera/ki Gradske knjižnice Poreč, a sve to u sklopu volonterskog projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“. Radionice su namijenjene svim korisnicima/ama, bivšim, sadašnjim i budućim volonterima/kama, kako bi naša knjižnica ostala prepoznatljivo mjesto okupljanja i susretište članova lokalne zajednice. Od 2009. godine, unutar ovoga projekta, u porečkoj je knjižnici održano više od 250 radionica, a od te iste godine statistike broje više od 3000 polaznika/ca, kažu iz knjižnice.

Gradska knjižnica Poreč prepoznala je kao važne partnere svoje građane koji znaju, ali i žele s drugim građanima razmijeniti znanja, vještine i afinitete.

-Vjerujemo da ste i vi s nestrpljenjem čekali nova druženja u knjižnici, stoga vas pozivamo da nam se javite što prije kako bismo započeli sa stvaranjem novih malih remek djela. Vaše prijave, s nazivom i opisom kreativne radionice koju biste voljeli održati, dostavite mailom na gradska@knjiznicaporec.hr ili osobno u Gradsku knjižnicu Poreč, poručili si iz knjižnice.

Vježba evakuacije i spašavanja u OŠ Vladimira Nazora Vrsar - pokazne vježbe vatrogasaca

VRSAR: Vježba evakuacije i spašavanja u vrtiću Tići

Porečke gimnastičarke

Porečke gimnastičarke osvojile niz medalja na Leda cupu