in

Porečke gimnastičarke osvojile niz medalja na Leda cupu

Porečke gimnastičarke

Proteklog vikenda u Zagrebu je održan međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici Leda cup na kojem se natjecalo tristotinjak gimnastičarki iz 7 europskih zemalja. U subotu se natjecao A program i Poreč je predstavljala juniorka Gresa Ramadani koja je u godištu 2008. osvojila 3. mjesto u vježbi sa trakom, 5. mjesto u vježbi sa  loptom, te 6. mjesto u vježbi sa obručem. 

U nedjelju se natjecao B program. U kategoriji mini 2015. godište Paola Puškarić osvojila je 1. mjesto, a Gala Velenik u kategoriji  mini  2013. godište osvojila je 7. mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja  Uma Ramadani osvojila je 1. mjesto, a Olja Trbović 3. mjesto.

U kategoriji kadetkinja Marie Lou Čugalj osvojila je 1. mjesto u vježbi s obručem, te 3. mjesto u vježbi s loptom dok je Mia Tubaković osvojila 1. mjesto u vježbi s obručem i 7. mjesto u vježbi u s loptom. Juniorka Lara Cramer osvojila je 2. mjesto u vježbi s obručem i 5. mjesto u vježbi s loptom. Seniorka Ana Cvitković dobila je 1. mjesto u vježbi s čunjevima, te 3. mjesto u vježbi s obručem.

Foto Gradska knjižnica Poreč

POREČKI DAM-DAŠ: Knjižnica priprema radionice slikanja, šianja, pletenja… Javite im svoje želje

CMIK Novigrad - program za studeni 2022.

NOVIGRAD: Bogat program u studenom u CMIK-u – Filmski hitovi, Istrijanske navade, stand up i promocija knjige „Gli abissi di Erik“