in

POREČKO LJETO: Večeras, 27.6., nastupa njemački gimnazijski orkestar Arnold Janssen

Foto TZ Poreč

U sklopu Porečkog ljeta, u utorak 27.6.2023. na Trgu slobode s početkom u 19,30 gostuje big band gimnazijskog orkestra Arnold Janssen iz njemačkog grada Neuenkirchen, pod vodstvom Petera Reckenfelderbäumera. Ovih 50-tak mladih i talentiranih glazbenika pod pokroviteljstvom UNICEF-a krenulo je na veliku turneju Njemačkom, Austrijom i Hrvatskom, a 27.6. rezerviran je za porečku publiku. Koncert je besplatan, a donacije u korist UNICEF-a su uvijek dobrodošle.

Četvrtak, 29.6.2023. rezerviran je za već tradicionalnu Smotru istarskih autohtonih proizvoda na Trgu slobode. Na sajmu sudjeluje 20-ak poljoprivrednih proizvođača iz Poreča i Istre sa širokom paletom proizvoda: med i pčelinji proizvodi, maslinovo ulje, voćne i povrtne prerađevine, proizvodi od žitarica, vino i proizvodi od grožđa, mliječni proizvodi, te prirodna kozmetika. Svaki proizvođač nudi svoje proizvode na degustaciju posjetiteljima. Smotra počinje u 9 sati i ostaje otvorena do 21 sat.

Bogati program Porečkog ljeta provjerite na www.myporec.com ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/PorecIstria

Izvor Turistička zajednica grada Poreča

Foto Biciklistički klub Poreč

Porečki biciklisti na XCO-u u Ježenju – Medalja za Dijanu Benković

Foto Grad Poreč kuglačice prijem loris zoran

Gradonačelnik primio porečke kuglačice, osvajačice medalja na svjetskim prvenstvima