in

POSEBNA UTRKA U VRSARU: Istrom prošao Nikola Tesla EV Rally Croatia s timovima iz cijele Europe

Drag race u Vrsaru

Posjetili su Rovinj, Poreč, Vrsar, Buzet, Buje i Motovun.

Aerodrom u Vrsaru

U nedjelju 23. svibnja startalo je osmo izdanje najljepšeg i najtišeg relija na svijetu – Nikola Tesla EV Rally Croatia 2021. Ova turističko – tehnološka promocija Lijepe naše počela je 23. svibnja i trajat će do 30. svibnja, do kada će timovi iz čitave Europe krstariti panoramskim cestama od Istre preko Zadra i Plitvičkih jezera do Zagreba.

Nikola Tesla EV Rally Croatia jedinstveni je projekt u Europi koji objedinjuje e-mobility i turizam stvarajući novu “nišu” u premium turističkoj ponudi, a ove godine prolazi kroz 6 županija, 10 gradova i 5 nacionalnih parkova i parkova Prirode. Sudionicima su organizatori pripremili dozu adrenalina kroz utrke na 2 lokacije te vrhunski wine/gastro doživljaj na svakoj zaustavnoj lokaciji. 

Vodnjan

Na fotografijama donosimo posebnu utrku tzv. drag race na aerodromu u Vrsaru, kao i detalje iz Vodnjana, Rovinja i Motovuna.

Najtiši reli vozio je kroz Rovinj, Vodnjan, Poreč, Buzet, Motovun, pa nastavio kroz Opatiju prema jugu, a zatim se vraća u Zagreb gdje će završiti.

Rovinj
Po središnjoj Istri – na putu za Motovun

Foto Nikola Tesla Rally Croatia – Facebook

Istra – U četvrtak više novozaraženih nego izliječenih, i dalje pada broj ljudi u samoizolaciji

TAR: Prisegnuli novi vijećnici, za predsjednika i zamjenicu izabrani Mladen Vojinović i Tiziana Babić