in

Prvi vikend u rujnu rezervirajte za turističku feštu u Taru

Tony Cetinski - Foto Matea Smolčić Senčar

S prvim rujanskim danima u Tar se vraća tradicionalna turistička fešta koja će ugostiti poznata imena s hrvatske glazbene scene. Jedna od najdugovječnijih i najposjećenijih fešti u Istri i ove će godine obilovati zabavnim programom od čega svakako valja izdvojiti trku magaraca, brojne glazbene nastupe na ulicama Tara, dječje radionice, ulične zabavljače te prezentaciju autohtonih istarskih proizvoda i suvenira.

Bralić i klapa Intrade - Foto Igor Kelčec
Bralić i klapa Intrade – Foto Igor Kelčec

No, ono što će ovogodišnju turističku feštu učiniti uistinu posebnom, je glazbeni program u večernjim satima. U subotu, 2. rujna, domaće posjetitelje i goste zabavljat će Tony Cetinski, jedan od omiljenih vokala koji će svojim bezvremenskih hitovima raspjevati publiku. U nedjelju, 3. rujna, slijedi nastup miljenika publike – Tomislava Bralića i klape Intrade koji će publici prirediti večer za pamćenje.

Iz Turističke zajednice, koja je i organizator manifestacije, ne kriju zadovoljstvo ostvarenim turističkim rezultatima.

-Pozitivni turistički pokazatelji na području TZO Tar – Vabrige na razini su rekordne 2019. godine, a u odnosu na prošlu godinu bilježi se 7% više dolazaka i 3% više noćenja, a prognoze za rujan također su optimistične. Ovakvi rezultati dodatan su povod za organizaciju turističke fešte koja je davnih godina započeta upravo s ciljem zaključivanja glavne turističke sezone te kao svojevrsna zahvala turistima, poručila je Sanja Žužić, direktorica TZO-a Tar – Vabriga.

Foto Valamar Riviera PR

LJETO U ISTRI: U Poreču uskoro Tunalicious Street Food Festival

Učenice iz Tara u Brazilu osvojile zlato

Hrvatska slavi u Brazilu: Učenice iz TARA osvojile medalju za ples na ISF Gimnazijadi