in

Radionica u CMIK-u: Kušajte i upoznajte vina novigradskih vinara

Foto CMIK Novigrad

U četvrtak 20. lipnja s početkom u 19:30 u maloj sali CMIK-a održat će se još jedna edukativno-degustacijska radionica pod nazivom “Upoznajmo vina novigradskih vinara”, koju vodi poznati sommelier Emil Perdec. Ovoga puta s vinima novigradskih vinara sljubljivat će se sirevi iz obiteljske sirane Vesna Loborika. Za vina će se pobrinuti vinari okupljeni u Udrugu vinara Novigrad – vinarije Demark, Ghira, Ivančić, Palčić i Pervino, a kao uobičajeni gostujući vinar ovoga puta predstavit će se vina Anđelini iz Pazina (Velanov Brijeg). Pri kušanju će sireve oplemeniti ekstradjevičansko maslinovo ulje novigradske Uljare Al Torcio.

Svakoga od sudionika 90-minutne edukativno-degustacijske radionice očekuje vlastito mjesto, dobrodošlicu će sudionicima poželjeti osvježavajući aperitiv-koktel lokalne destilerije Šegon, slijedi kušanje i sljubljivanje šest različitih vina s isto toliko zalogaja, uz stručno i uvijek zanimljivo vodstvo sommeliera Perdeca, a potom i nastavak neformalnog druženja uz kušanje vina gostujućeg vinara, po završetku radioničkog dijela. Bit će tu još pokoje iznenađenje, no sve ćete doznati samo ako se pridružite ovom zanimljivom događaju!

Kotizacije tj. ulaznice za radionicu dostupne su isključivo u pretprodaji, online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr do 20. lipnja u 13 sati. Kupnja ulaznica nakon toga, kao i na licu mjesta pred početak radionice, neće biti moguća.
Radionice zajednički organiziraju Udruga vinara Novigrad i CMIK, uz potporu TZG Novigrada, s ciljem kvalitetnijeg upoznavanja vina iz palete novigradskih proizvođača.

Foto Tunalicious.hr - Manuel Paljuh - Lov na tunu u Poreču

Tunalicious Festival u rujnu u Poreču. Vraća se i natjecanje u lovu na veliku ribu TunIstra

Foto Triatlon klub Poreč

POREČ: Održan Triatlon promo dan. Donosimo rezultate supersprinta i sprint utrke