in

RAKALJ: Klapa Rišpet oduševila brojnu publiku potpuno drugačijim koncertom

Koncert pod nazivom „Usidri se za Rišpet“ održan je u subotu u uvali Luka u Raklju. Potaknuti epidemiološkim mjerama, organizatori su koncert poznate popularne Klape Rišpet osmislili na nešto drugačiji način – izvođači su s broda pjevali okrenuti brodicama na kojima je bila publika.

Uvala Luka te je večeri bila prepuna brodica koje su „potegnule“ na koncert i iz nekih udaljenijih mjesta, što je pridonijelo veličanstvenoj atmosferi kojoj je svjedočila i publika s obale, prepričala nam je Jelena Latin, direktorica Turističke zajednice Marčana.

Klapa Rišpet je uz kratku pauzu zabavljala publiku od 20.30 do 23 sata. Za njihovo dolazak zaslužni su KUD Mate Balota Rakalj kao organizator, pokrovitelj Grad Zagreb i Turistička zajednica Marčane koja je dala svoju podršku ovom događaju kojemu su prisustvovali brojni gosti, posebno domaći koji su s brodica uglas pjevali s izvođačima najpoznatije hitove.

Atmosfera te večeri bila je doista posebna.

VRSAR: Čestitka načelnika stolnotenisačicama koje su na pripremama reprezentacije

NASTAVA STARTA 7. RUJNA: Evo tko će najvjerojatnije morati nositi maske i na što su epidemiolozi posebno upozorili ministra