in

Raznolik program povodom Dana žena u kaštelu Morosini-Grimani

Foto Kaštel Grimani-Morosini Svetvinčenat - Facebook

Ne znate kuda za Dan žena? U kaštelu Morosini-Grimani od 01.ožujka do 7.ožujka očekuje vas raznolik program. Ponešto za kreativce, ponešto za one koji vole pogledati dobru dokumentarnu priču, i još za one koji vole „ćakulati“ i podružiti se na našem potpuno novom eventu! Zanima vas o čemu je riječ? Pročitajte više u nastavku.

U srijedu 1. ožujka na redu je još jedna kreativna radionica: Moja čikara:radionica oslikavanja keramičkih šalica. Ovog puta upoznat ćemo se s vještinom lončarenja i imati priliku oslikati vlastitu šalicu. Kakav unikatan poklon za darivati dragoj osobi ili sebi. Kroz radionicu vodit će nas Alida Blašković Koroljević: labinska umjetnica, likovna pedagoginja, slikarica i keramičarka. Upoznat ćemo se s procesom lončarenja, korištenja lončarskog kola, i naposljetku oslikati vlastitu šalicu po svom guštu. Više informacija o eventu možete pronaći ovdje ( https://fb.me/e/2ywZzEsa4 ) .

U petak 3.ožujka očekuje nas nešto pomalo drugačije, a riječ je o takozvanoj Blablaonici: kuntente ćakule s njih 5. Ideja Blablaoniceje okupiti zadovoljne, a pritom i uspješne poslovne žene koje će nam ispričati svoju priču. Na Blablaonici ćemo se tako 𝐫𝐚𝐬𝐩𝐫𝐢𝐜̌𝐚𝐭i 𝐬 𝟓 𝐟𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐧𝐢𝐡 𝐳̌𝐞𝐧𝐚, svaka zadovoljna u svom pogledu i svaka sa svojom jedinstvenom pričom koja ih je dovela do vlastite definicije uspjeha, a to su:

  • 𝐋𝐞𝐧𝐤𝐚 𝐒̌𝐚𝐣𝐢𝐧𝐚, dobitnica nagrade Slow Food Ambasador
  • 𝐌𝐚𝐧𝐮𝐞𝐥𝐚 𝐇𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐧, interpretatorica baštine; vječna putolovka
  • 𝐊𝐚𝐫𝐥𝐚 𝐊𝐫𝐢𝐳𝐦𝐚𝐧𝐢𝐜́, vlasnica brenda Kkarikature
  • 𝐀𝐧𝐚 Peršurić Palčić 𝐢 𝐊𝐚𝐭𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐬̌𝐮𝐫𝐢𝐜́ Bernobić, vlasnice vinarije Misal

Više informacija o eventu možete pronaći ovdje ( https://fb.me/e/37w5mM9xp ). Ulaz je besplatan.

Zadnji dio programa povodom „Dana žena“ odlučili su posvetiti 𝐝𝐨𝐤𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐧𝐨𝐦 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐮 𝐬 𝐩𝐨𝐭𝐩𝐢𝐬𝐨𝐦 𝐳̌𝐞𝐧𝐬𝐤𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐢𝐜𝐞 naziva „Da je meni ono što mi nije“. Film započinje u 𝟏𝟗:𝟎𝟎𝐡, 𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳 𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚𝐧.

Više informacija o svim eventima možete pronaći na facebook stranici Morosini Grimani Castle Svetvinčenat , te na samom eventu ( https://fb.me/e/9P04Ah5O2 ) i na web stranici www.grimanicastle.com.

Izvor DHMZ

Crveno upozorenje zbog jake bure u Istri, Kvarneru i sjevernoj Dalmaciji

umjetnička škola poreč flaute koncert

Dani flaute u Poreču – Zanimljivi koncerti i predavanja