in

Rovinj FM slavi 7. rođendan humanitarnim koncertom Atomaca i Night Expressa

Foto Rovinj FM

Počelo je odbrojavanje do velike rođendanske proslave Rovinj FM-a jer je još samo nekoliko  dana ostalo do zabave koja će ponovno okupiti brojne građane Rovinja, ali i goste.  Naime, nakon dvije godine pauze, na staru željezničku vraća se velika fešta u organizaciji Rovinj FM-a, a povodom proslave njihova 7. rođendana. 

Zabava na koju su svi pozvani održat će se u petak, 12. kolovoza, s početkom u 21 sat, a ove  će godine publiku zabavljati Atomsko sklonište i Night Express. 

Podsjetimo, slavlje ima i humanitarnu notu, što je potvrdio i direktor Rovinj FM-a, Igor  Franković.

„Zaista mogu reći kako smo svi veoma sretni i uzbuđeni što nastavljamo s  proslavom našeg rođendana nakon dvije godine pauze. Rovinj FM je i ovoga puta odlučio dio sredstva izdvojiti u humanitarne svrhe kao što nam je to bila praksa i proteklih godina, a sredstva ćemo ove godine donirati Odjelu za dječju  rehabilitaciju rovinjske Specijalne bolnice “Martin Horvat”. Stoga sam siguran da će se i ovoga puta na proslavi okupiti veliki broj naših slušatelja,  sugrađana i gostiju“, poručio je Igor Franković. 

Odluka o donaciji razveselila je ravnatelja rovinjske bolnice.

„Iznimno mi je drago vidjeti da  je i tijekom velikog slavlja dobrobit djece svima na prvome mjestu. Sukladno tome, možemo punim plućima pjevati pjesmu Atomaca “Treba imat dušu”, izjavio je ravnatelj bolnice, doc. dr. sc. Marinko Rade.

Podsjetimo, Rovinj FM je započeo s emitiranjem 10. kolovoza 2015. godine točno u 7 sati  ujutro, a velike rođendanske proslave kojima se vesele građani, ali i gosti Rovinja, postale su  tradicija koja je nažalost, kao i sve ostalo, bila prekinuta epidemijom. 

Izvor Rovinj FM

Casabianca u Taru - Foto Tanja Kocijančić

Casabianca u TARU – Đurđa i Franko oduševili mnogobrojnu publiku

Foto Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture

Danas, 10.08., na moru pojačan nadzor sigurnosti plovidbe