in

SOS Šape uz pomoć Porečana prikupile 4.000 kuna za pomoć životinjama

Foto SOS Šape

Porečka Udruga za zaštitu životinja SOS Šape ponovno je na Trgu slobode organizirala svoj štand na kojem je prodavala kolače u zamjenu za donacije, čime je za svoje štićenike prikupila gotovo 4.000 kuna.

“Da nas cijeli grad čuje: hvala svima vama koji ste prošle subote posjetili naš štand i donirali 3.925 kuna. Nadamo se da su vam se kolačići svidjeli i da ste zadovoljni kako najracionalnije trošimo vaše donacije. Pohitali smo malo i do banke (jer i tamo nas je čekalo lijepo iznenađenje naših donatora) i podigli još novčića. Oni najveći računi su plaćeni, ukupno 4.774,95 kuna. Kika i Koko su također bili na štandu, da vam se jave i kažu hvala jer to je bilo za njih i za njihove prijatelje iz azila Happy End Pazin o kojima brine, naravno, i naša udruga. Zajedno smo jači”, poručili su iz SOS Šapa.

Tek što je završila ova njihova prva jesenska akcija, volonterke ove udruge već su zasukale rukave za sljedeći štand koji će na Trgu slobode biti 26. listopada od 9 do 18 sati.
-Pomoć se traži sa svih strana, kunica nikad dovoljno za šapice u nevolji.Ovog puta ćete na našem štandu moći naći uz tradicionalno domaće kolače i aranžmane za dan Svih Svetih, najavili su iz ove udruge, uz napomenu da se aranžman za Sve svete može već sada izabrati I rezervirati. Svi detalji mogu se pronaći na Facebook stranici SOS Šapa.

HOW Festival opet u Poreču – vodeće mjesto okupljanja hotelijera srednjeg menadžmenta

VELIKO PRIZNANJE: Profesorice Umjetničke škole Poreč promovirane u savjetnice