in

SV. PETAR U ŠUMI: Otvoren Nacionalni centar pljočkanja

Općina Sv. Petar u Šumi otvorila je proteklog vikenda Nacionalni centar pljočkanja i malonogometno igralište s umjetnom travom i tako završili 1. fazu izgradnje Sportskog centra Sv. Petar u Šumi. Nakon otvaranja, uslijedio je turnir 4 reprezentacije u pljočkanju na kojemu je najbolja bila Italija ispred Hrvatske, Slovenije i BiH.

Popodne su održani turniri u pljočkanju i boćanju, a predvečer i Dan NK Puris. Izabrani su najbolji igrači i postave kluba, te održano nekoliko revijalnih utakmica.

-Hvala svima koji su sudjelovali i dali podršku našim projektima, a posebno se zahvaljujem pljočkarima, boćarima, igračima, trenerima i predsjednicima NK Puris. Zahvala državnom tajniku Tomislavu Družaku, zastupniku Antonu Klimanu, ravnateljici uprave Katici Mišković, predstavnicima Istarske županije, našemu župniku i načelnicima susjednih općina koji su sudjelovali u programu otvaranja i revijalnoj utakmici. Zahvala pljočkarskim savezima, sponzorima i partnerima Općine. Nastavljamo s novim projektima i brandiranjem Sv. Petra u Šumi u “Zavičaj istarskih tradicija”, poručio je načelnik Mario Bratulić.

Foto Općina Sv. Petar u Šumi

POREČ: Počela druga smjena Dječjeg ljetnog kampa

Foto Hrvatska udruga hotelijera - Ministrica i Ostojić u Poreču

Hotelijeri s ministricom u Poreču: Na turističku sezonu treba gledati bez euforije