in

TAR – Na sajmu “Domaće je najbolje” možete kupiti proizvode iz cijele Hrvatske

Sajam „Domaće je najbolje“gostuje prvi put u Taru u organizaciji Turističke zajednice Tar-Vabriga. Sajam se otvara danas, 7. kolovoza, i trajat će do 10. kolovoza, kao popratni program drugih manifestacija koje se navečer odvijaju na školskom igralištu u centru mjesta. Pa će se tako danas u 21 sat na igralištu prikazati dječji animirani film “Kralj lavova”, a sutra, 8. kolovoza, u 20 sati na redu je hit komedija Casabianca.

Na sajmu se kupcima nude domaći proizvodi poput suhomesnatih prerađevina, meda i mednih rakija, prirodnih voćnih sokova, sireva, ekološki proizvedene kozmetike, suvenira i tradicionalnih drvenih igračaka, uporabne i ukrasne keramike, proizvoda od voća i povrća, odjevnih i raznih drugih predmeta po prihvatljivim cijenama.
Izlagači dolaze iz svih regija Hrvatske. To su male i obiteljske tvrtke, obrti ili OPG-i. Putem ovih sajmova nastoji se omogućiti izlagačima izravan kontakt s krajnjim kupcem, a istovremeno posjetiteljima ponuditi široku paletu kvalitetnih domaćih proizvoda.

Glavni cilj ovih sajmova koji se odvijaju ljeti u raznim mjestima diljem obale jest potpora malim i obiteljskim gospodarstivima te njihovo osnaženje u svrhu doprinosa gospodarskom razvoju regije u kojoj žive i rade.

Vrsar ljeto 2022. - Foto TZ Vrsar ribarska fešta

Hrvatska u sedam mjeseci privukla 10 milijuna turista

požari vozil auto poreč mup policija

Policija otkrila tko je zapalio vozila u Poreču