in

U Domu za starije Poreč počeo Tjedan volonterstva: U gostima bio zbor Galija

Foto Dom za starije Poreč

U Domu za starije i nemoćne osobe Poreč započelo je danas tradicionalno obilježavanje Tjedna volonterstva i međugeneracijske solidarnosti povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Ove godine tjedan posvećen starijim osobama započeo je nastupom zbora Udruge umirovljenika „Galija“ Poreč pod vodstvom Marka Ritoše.

Foto Dom za starije Poreč
Foto Dom za starije Poreč

Odlično raspoložene članice i članovi Zbora „Galija“ izveli su poznate i drage pjesme, a pridružili su im se i korisnici Doma. Članica Zbora Vesna Cvek pročitala je nekoliko svojih pjesama u kojima na topao način progovara o temama u kojima nalazi inspiraciju: životu umirovljenika, ljubavi prirodi….

Porečki Dom za starije osobe, uz podršku Grada Poreča, nastoji svojim djelovanjem potaknuti razumijevanje između mlađih i starijih te doprinijeti razvoju zajednice u kojoj se promiče briga za svakog njezinog člana, uz isticanje volonterskog rada kao izvora snage i pozitivnih promjena u zajednici. Tijekom slijedećih sedam dana u Domu će, uz starije, gostovati djeca i mladi, a predstavnici Udruženja obrtnika Poreč posjetit će svoje članice – volonterke i time još jednom iskazati svoju podršku njihovom radu, objavio je Dom.

Foto Policijska uprava istarska

Održan memorijal Šime Buzov: Natjecali se policijski motociklisti iz cijele Hrvatske

glazbeni vrtić pučko učilište poreč

Učilište Poreč poziva na upise u glazbeni vrtić i pripremni glazbeni razred