in

U Funtani filmovi pod zvijezdama: Prvi u četvrtak

Kino na plaži, 11.7.2024.: THE AMAZING MAURICE

Pridružite nam se u četvrtak, 11. srpnja, na prvoj filmskoj projekciji na plaži uz šetnicu Perila, gdje će se, uz samo more, prikazivati animirani film “The Amazing Maurice”. Ova posebna večer pod zvijezdama započinje u 21:15 sati, kada će veliki ekran oživjeti s pričom koja će oduševiti sve generacije. Projekcija je besplatna, a mjesto događanja je tik uz more, u prekrasnom ambijentu šetnice Perila, gdje će šum i miris mora dodatno upotpuniti doživljaj.

“The Amazing Maurice” je očaravajući animirani film temeljen na popularnoj knjizi Terryja Pratchetta. Film prati avanture Mauricea, pametnog mačka s darom za govor, i njegovih prijatelja – grupe inteligentnih štakora i dječaka koji svira frulu. Zajedno putuju od grada do grada, priređujući podvale kako bi zaradili novac, ali ubrzo otkrivaju da svaki grad krije svoje tajne i izazove.

Ne propustite ovu priliku za uživanje u filmskoj večeri na otvorenom! Ponesite svoje dekice, udobno se smjestite i uživajte u magičnom doživljaju pod vedrim nebom. Vidimo se u četvrtak!

Kino na plaži, 25.7.2024.:  MONSTER FAMILY 2

Nastavljamo s filmskim večerima na plaži uz šetnicu Perila u utorak, 25. srpnja, kada će se prikazivati animirani film “Monster Family 2”. Projekcija započinje u 21:15 sati, a besplatni ulaz i prekrasan ambijent uz samo more učinit će ovu večer nezaboravnom.

“Monster Family 2” je uzbudljiva avantura obitelji čudovišta koja se suočava s novim izazovima i neočekivanim preprekama. Ovaj animirani film donosi puno smijeha, akcije i nevjerojatne animacije koja će oduševiti sve generacije.

Pridružite nam se i uživajte u šumu i mirisu mora, pod otvorenim zvjezdanim nebom. Ne zaboravite ponijeti dekice i udobno se smjestiti za još jednu magičnu filmsku večer. Vidimo se 25. srpnja!

Kino na plaži, 8.8.2024.: LYLE, LYLE CROCODILE 

Dragi ljubitelji filmskih večeri na otvorenom,

Za kraj naših filmskih večeri na plaži, u nedjelju, 8. kolovoza prikazujemo animirani film “Lyle, Lyle Crocodile”. Projekcija započinje u 21:15 sati na plaži uz šetnicu Perila, tik uz more. Ova besplatna projekcija pružit će vam priliku da se opustite i uživate u čarobnoj večeri pod zvjezdanim nebom.

“Lyle, Lyle Crocodile” je simpatična priča o avanturama krokodila Lyla koji, uz svoj šarm i hrabrost, osvaja srca svojih susjeda. Film je ispunjen predivnom animacijom, nezaboravnim likovima i porukama o prijateljstvu i prihvaćanju različitosti.

Dođite i uživajte u ovom čarobnom filmskom iskustvu uz šum i miris mora. Udobno se smjestite i prepustite se čaroliji filmske večeri na otvorenom. Vidimo se 8. kolovoza!

tar

TAR: Pogledajte što nudi DeguStazione do 12.7.

učenici odlikaši škola

ŽMINJ bogato nagradio odlikaše