in

U ISTRU stigla još jedna svjetska medalja: Kaštelirska pivovara Castellana osvojila zlato u Londonu

Gabriele De Faveri i Tina Kovač De Faveri - Vlasnici pivovare Castellana u Kašteliru

Mala craft pivovara Castellana iz Kaštelira osvojila je ponovno medalju na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu, što je ogromno priznanje za ovaj obiteljski posao koji tek četiri godine vode supružnici Tina Kovač De Faveri i Gabriele De Faveri.

Gabriele De Faveri i Tina Kovač De Faveri - Vlasnici pivovare Castellana u Kašteliru
Gabriele De Faveri i Tina Kovač De Faveri – Vlasnici pivovare Castellana u Kašteliru

Na šestom izdanju London Beer Competitiona, koje se održalo u Londonu 18. ožujka, prva kaštelirska craft pivovara Castellana osvojila je zlatnu medalju, što je drugu godinu zaredom velika potvrda kvalitete u globalnoj industriji piva. Kako bi dobila ovo priznanje, Castellana je morala postići visoku ocjenu u tri različite kategorije: kvaliteta, vrijednost i pakiranje. Dakle, ocjenjuje se proizvod u cijelosti, kao i omjer kvaliteta-cijena, izgled, kombinacija okusa, aroma i struktura.

Castellana osvojila zlato u Londonu
Castellana osvojila zlato u Londonu

Cilj London Beer Competitiona u organizaciji Beverage Trade Networka jest nagraditi i proslaviti piva koja kupci žele kupiti. Castellana je ovog puta dobila medalju u kategoriji Pale Commonwealth Beer.

-Jako se veselimo vijesti koju smo dobili danas iz Londona. Naša bira “Kaštelirka” je dobila zlatnu medalju na svjetskom natjecanju London Beer Competition, što znači da se nalazi među najboljim pivima u svijetu. Ponosni smo da se ime našeg malog Kaštelira i preko Castellane čuje tako daleko, a još više ako naš trud doprinosi svemu tome, izjavila je Tina Kovač De Faveri za naš portal.

Foto TheDigitalWay - Pixabay - Ilustracija krađa auto provala

Provalio u auto i ukrao torbicu s novcem i bankovnim karticama

Utrka u Tarskoj vali - Foto Running Fox

ISTRA: Prijavite se na utrku od Tara do Tarske vale “El giro de Val de Torre 2024.”