in

U porečkom kinu dva hita i promotivne cijene u čast Valentinovu

Porečki kino će od četvrtka do subote prikazati dva filma – animiranu “Tvornicu snova” i u čast Valentinovu romantični film “Još uvijek vjerujem”. U petak i subotu promotivna cijena ulaznice za parove iznosi 25 kuna.

četvrtak, 11. 2., petak, 12. 2. i subota, 13. 2. u 18.00

Tvornica snova – sinkronizirano

izvorno ime: Dreambuilders

redatelj: Kim Hagen Jensen

žanr: animirani

trajanje: 81 minuta

sadržaj: Minnin se život preokrenuo naglavačke kad su joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je time jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i Minna otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice. Kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi. Minna mora posljednji put ući u svijet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila te kako bi spasila Jenny i svoju novu obitelj.

Valentinovo u kinu Poreč

četvrtak, 11. 2., petak, 12. 2. i subota, 13. 2. u 20.00

Još uvijek vjerujem

izvorno ime: I Still Believe

redatelj: Andrew Erwin, Jon Erwin

žanr: romantični, glazbeni

uloge: Britt Robertson, Melissa Roxburgh, K. J. Apa

trajanje: 115 minuta

sadržaj: Jeremy Camp iza sebe ima dvanaestogodišnje glazbeno iskustvo te brojna priznanja i ostvarenja, više od četiri milijuna prodanih albuma, tri nominacije za nagradu American Music Awards i nominaciju za Grammy, a nastupao je u više od trideset zemalja svijeta. Ovo je priča nastala na temelju njegove intimne ispovijesti u knjizi „I Still Believe” u kojoj je s čitateljima podijelio neka od životnih iskustava. Njegova supruga umrla je od raka kad je imao dvadeset i jednu godinu. Teški životni trenuci i patnja dio su njegovog života koji ga je oblikovao. O patnjama ne šuti, nego pokušava i drugima koji prolaze kroz slične situacije pomoći, ohrabriti ih i poručiti im da je Krist čovjekov supatnik te da razumije svaku bol koju čovjek može doživjeti.

Internetska rezervacija i kupnja ulaznica na www.rezervacije-poup.hr.

HAK: Ceste su mokre i skliske, oprez!

Istarski Stožer – U zadnja 24 sata 7 novozaraženih, nažalost jedna osoba preminula