in

U prodaji novi broj Bujštine: Luka Burić, 70 godina umaškog Intercommerca, klubovi, kolumne…

Na kioscima i drugim prodajnim mjestima potražite novi 174. broj časopisa Bujština, koji i u ovom broju donosi niz lokalnih tema, priča i događaja te razgovora s ljudima iz lokalne sredine… 

Među ostalim tu je i veliki intervju s Katarinom Nemet, saborskom zastupnicom IDS-a s Bujštine, a novi broj donosi i razgovore s Milivojem Gospićem, dugogodišnjem ravnateljem Gospodarske škole Buje, kao i Lukom Burićem, mladim umaškim zaljubljenikom u sport i ples. 

U novom broju zasluženi prostor dobila je i 70 godina duga poslovna priča umaškog Intercommerca. Što je sve obilježilo sedam desetljeća rada ove uspješne tvrtke koju su stvarale generacije kreativnih, smionih i sposobnih ljudi, možete pročitati samo u novoj Bujštini.

Novi broj donosi i duplericu s foto-albumom karnevalskih zbivanja i skupina diljem sjeverozapadne Istre, a tu su i reportaže o drugim događanjima, poput Luganigade u Marušićima, brojnim koncertima, izložbama, predstavljanjima knjiga… Prostora su i ovoga puta dobile brojne udruge i pojedinci, sportski klubovi, institucije, poduzetnici i mnogi drugi koji zaslužuju bar malo medijske pažnje te riječi podrške i pohvale za ono što čine u svojoj lokalnoj sredini.  

Tu su i stalne korisne i zanimljive kolumne i rubrike te još niz lokalnih tema koje će čitatelji s Bujštine pronaći samo u istoimenom časopisu. I zato potražite novi broj i #čitajtelokalno!        

Foto BK Špadići

Boćari porečkih Špadića osvojili Zimsku ligu nakon uvjerljive pobjede nad Tarom i Vabrigom

Foto Studio Sonda

Želite li se okušati u dizajniranju? Sonda iz Vižinade poziva da s njima kreirate novo ruho legendarne Radenske