in

Boćari porečkih Špadića osvojili Zimsku ligu nakon uvjerljive pobjede nad Tarom i Vabrigom

Foto BK Špadići

Boćari porečkih Špadića, kao glavni favoriti natjecanja, očekivano su osvojili naslov pobjednika u ovosezonskoj Zimskoj ligi Poreč koja se u konkurenciji 20 ekipa u organizaciji porečkog gradskog boćarskog saveza tradicionalno igrala u boćarskoj dvorani SRC Veli Jože.

Na boćalištu dvorane Veli Jože odigrana je završnica tradicionalne  Zimske lige grada Poreča, u kojoj je sudjelovalo 20 ekipa u organizaciji Boćarskog saveza Grada Poreča.
U polufinalu doigravanja BK Špadići su sa 7:1 pobijedili Tar-Vabrigu, dok je Nova Vas sa 6:2 savladala Sošiće. Na koncu su u finalu Špadići s 8:0 nadvisili Novu Vas, dok su Sošići s istim rezultatom bili bolji od Tara-Vabrige.

Pobjednici Zimske lige BK Špadići:  Ivan Poropat, Steven Benolić, Igor i Siniša Vretenar, Milan Valenta, Dino i Dražen Legović, Ivan Bernobić, Roberto Jurman i Serđo Labinac. Voditelj: Vladimir Čuš. Pobjednički pehar dodijelio im je predsjednik saveza Petar Popović.

2.mjesto BK Nova Vas u sastavu: Dean Koraca Đušan Hržica, Aldo Mateš, Mauricio Radić, Mario Skok, Nenad Brkljača, Valter Mates, Klaudio Beletić i Ante Jurica.

3.mjesto BK Sošići u sastavu: Zoran Sošić, Franko Ladavac, Sandro Jurman, Silvano Sošić, Franko Grubiša i Dražen Puniš.

4.mjesto BK Tar u sastavu: Eliđo Mikatović, Adriano Knez, Walter Palma, Boris Matošević, Giuliano Krevatin i Branko Knapić.

Zajednica boćarskih klubova Poreč (ZBK Poreč)

čokolada pixabay

Popularna čokolada povlači se zbog mogućeg prisustva plastike

U prodaji novi broj Bujštine: Luka Burić, 70 godina umaškog Intercommerca, klubovi, kolumne…