in

ULJEPŠALA ISTARSKO NEBO: Prekrasna duga na Antenalu

Duga na Antenalu - Foto Tanja Kocijančić

Ovih dana pada kiša, ni danas je ne fali, a s njom se često pojavljuje i duga koja uvijek razveseli sve koji je imaju sreću vidjeti. Pa smo tako i mi, čim je stala kiša i zasjalo sunce, stali jučer popodne na Antenalu i divili se ne jednoj, nego dvjema dugama koje su svojim bojama uljepšale nebo.

Duga nije bila vidljiva dugo pa su se stoga na Antenalu zaustavljali, jedan za drugim, i drugi vozači koji su je fotografirali. Tako je bilo i u Novigradu gdje su mnogi oduševljeno fotkali, a neki nam i slali svoje uratke u inboks. Uostalom, mnogi vjeruju da duga donosi sreću, a postoji i vjerovanje u našem narodu da ispunjava želje.

Objavljujemo fotografiju s Antenala koja je doslovce nastala u sekundi – toliko je bilo potrebno za izlazak iz auta i brzo okidanje mobitelom. Sve druge nisu nam baš uspjele, jer je kišica smočila mobitel, pa su bile mutne.

No, ovaj prizor dvostruke duge dugo ćemo pamtiti!

Zahvaljujemo i na brojnim lajkovima i komentarima na našoj Facebook stranici koje možete pogledati na linku ovdje https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1103993183976733&set=a.708066696902719&type=3&notif_id=1713971991902128&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Tekst i foto Tanja Kocijančić

vrsar

VRSAR dijeli potpore za razvoj poduzetništva u 2024. Otvoren javni poziv, ovo su svi detalji

pixabay

POREČ: Policija našla lopova koji je ukrao novčanik iz automobila