in

Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

Ilustracija - Foto Valamar Riviera

Valamar Riviera će svim roditeljima prvašića koji kreću u školu 5. rujna osigurati plaćeni slobodan dan. Prvi dan škole uzbudljiva je prekretnica u životu svakog djeteta, a Valamarovim zaposlenicima omogućeno je da ga u cijelosti provedu sa svojom djecom.  

Kao najbolji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano razvija pogodnosti za svoje zaposlenike, vodeći pritom sveobuhvatnu brigu o što kvalitetnijim uvjetima rada i ravnoteži poslovnog i privatnog života.

U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar je razvio i veliki broj programa nagrađivanja izvrsnosti kroz koje je ove sezone već isplaćena novčana nagrada za sezonu u iznosu od 200 eura svim stalnim djelatnicima i 100 eura stalnim sezoncima i sezoncima. Nadalje, Valamar mjesečnim nagradama nagrađuje djelatnike koji se ističu svojim radom i rezultatima u iznosu do 1.000 kuna neto u sklopu programa Start Up. Početkom sezone pokrenuti su i programi s ciljem poboljšanja zadovoljstva zaposlenika poput „Flexi posao„ koji omogućuje zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima dva slobodna dana u tjednu, pruža mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza potrebama djelatnika, piše u priopćenju koje je medijima poslao odjel Odnosi s javnošću Valamar Riviera.

bomba prijetnja mobitel policija

Policija otkrila tko je lažno dojavio o bombi u trgovačkom centru

Sastanak u Rapcu - Foto HTZ

Sastanak HTZ-a i TZ-ova Istre u Rapcu: Teme promotivne akcije za posezonu, nedostatak radnika, gosti “na crno”…