in

VALENTINOVO u Bujama radionica izrade prirodnih poklon. Prijave otvorene

Foto Kathrynne za Pixabay - Ilustracija

U Pučkom otvorenom učilištu Buje 13/02/2024 – 18-20h – Učionica br.3 (1.kat). Prijave: info@uciliste-buje.eu, dostaviti: ime i prezime, OIB, adresa, broj telefona. Voditeljica Ivana Stilinović, bacc.oec., CA certificirana aromaterapeutkinja

VALENTINOVO_ radionica izrade prirodnih poklončića

Pred nama je mjesec veljača…mjesec ljubavi i karnevala. S obzirom da se bliži Valentinovo, organiziramo za vas radionicu izrade prigodnih poklončića. Izrađujemo poklončiće za koje vam neće trebati mnogo uloženog novca već samo malo truda i strpljenja te kojima ćete razveseliti sebe i vašeg partnera, a pri tome uživati u svakoj potrošenoj minuti. Na našoj valentinovskoj radionici naučiti ćete kako sami napraviti dva prirodna aromakozmetička proizvoda za sebe ili za neku vama dragu osobu….masku za čišćenje lica za nju i kremu nakon brijanja za njega.

Naučiti ćete kako koristiti prirodne sastojke kao što su hladno prešana biljna ulja, voskovi, hidrolati, botanički definirana esencijalna / eterična ulja i otkriti tajnu spravljanja vlastite prirodne zimske kozmetike koja će vam osigurati njegu upravo onakvu kakva vam je potrebna.

Nije vam potrebno prethodno znanje o biljnim ekstraktima i aromakozmetici. Sa ove radionice ponijeti ćete sa sobom svoje proizvode, skriptu s informacijama i receptima kao i novostečeno znanje.

Foto Turistička zajednica grada Novigrada

Grad Novigrad poziva građane da ispune anketu o rješavanju stambenog pitanja

maslina masline foto unsplash ilustracija

Bizarna krađa u Istri: Učenicima iz školskog vrta ukrali masline. Evo tko se javio da im nabavi nove