in

Velik interes posjetitelja – VIŽINADA predstavila ono najbolje što ima na Art Fairu u Zagrebu

Turistička zajednica općine Vižinada proteklog je vikenda sudjelovala na sajmu Art Fair u Zagrebu gdje je predstavila ono najbolje što ima.

Pa su tako u kutku rezerviranom za Vižinadu prezentirana maslinova ulja, vina, likeri, tradicionalni istarski kolači, ali i bogata turistička ponuda. Ta je ponuda, sasvim očekivano, izazvala velik interes posjetitelja koji su usput mogli doznati više o Proljetnoj Parenzani, rekreativnom biciklističkom maratonu Parenzana, pa o neodoljivoj i također vrlo popularnoj manifestaciji Slatka Istra i airsoft susretu Kelly’s heroes – Zlato za odvažne koje će predstojeg vikenda na ulicama Vižinade uprizoriti scene iz istoimenog kultnog ratnog filma starog pola stoljeća.

Uz sve to Vižinada je s ponosom izložila i umjetničke slike koje nastale za vrijeme projekta „54+ Umjetnost bez granica“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

U subotu, 12. listopada, posjetitelji su uživo mogli vidjeti kako se prave paštine i čuveni pazinski cukerančići, te ih kušati uz čašu dobrog vina.

-Sa sigurnošću možemo reći da je naš štand bio najposjećeniji na Zagrebačkom velesajmu. Među brojnim gostima bio je i gradonačelnik Milan Bandić, ali i ministrica poljoprivrede Marija Vučković, doznali smo u TZ-u.

POREČ: U nedjelju ribolovno natjecanje

Bez vode 17. listopada Cancini