in

VIDEO: Policijska klapa Sveti Mihovil novim spotom odala počast Vukovaru

Ministarstvo unutarnjih poslova i policijska klapa sv. Mihovil s ponosom predstavljaju novi videospot za pjesmu „Otiš’o je s mirisima jutra”. Riječ je o obradi  pjesme koja se nalazi na prvom  studijskom albumu policijske klape Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine. Pjesma je poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je nažalost napustio, ističu iz navode iz Ravnateljstva policije.

Novi spot policijske klape  Sveti  Mihovil  izrađen je za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine.

Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu  prikazano je kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca  stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog Grada Vukovara. Ujedno, ovaj spot je trajni In memoriam na 97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. godine izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo  Srce za obranu Grada Vukovara.  Na ta vrata više se nikada nisu vratili. Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su novim naraštajima stvorili Domovinu, priopćio je MUP RH.

TAR: Ponuda marendi u DeguStazioneu do 21. studenog

Poreč obilježava Sv. Maura svečanom misom i dodjelom nagrade