in

VIŽINADA: Dorijana Močibob u vinariji Rossi predstavlja prvu kolekciju haljina

Haljina Dorijane Močibob

Dorijana Močibob, dizajnerica iz Motovuna, ručno oslikava svilu i od oslikane svile izrađuje unikatne šalove, marame i nakit. Sve su njene kreacije unikatne i neponovljive. Naziv njene prve kolekcije svilenih haljina je “Butterflay touch”, a predstavit će je sutra, u nedjelju 21. svibnja, u Bajkinima kod Vižinade, u Vinariji Rossi.

Druženje i modna uvertira započet će u 16 sati, a u 18 sati slijedi modna revija kojom će predstaviti svoju prvu kolekciju haljina, uz dobru kapljicu i originalne koktele osmišljene u suradnji s vinarijom Rossi.

Močibob se profesionalno bavi ručnim oslikavanjem svile, a nedavno je proslavila deset godina od osnutka svog obrta Montaro. Ima i Art studio galeriju Montaro koja se nalazi u Motovunu. Evo što nam je rekla uoči modne revije.

Haljina Dorijane Močibob
Haljina Dorijane Močibob

-Oslikavam posebnom “solnom” tehnikom koju razvijam već dugi niz godina. Nedugo sam proslavila 10. godišnjicu od kako sam pokrenula brend Montaro. Predstavljanje u Bajkinima je nastavak na priču o mojem “svijetu svile”. Inspirirana mogućnošću stiliziranja koju svileni šalovi i marame pružaju, počela sam izrađivati i haljine, otkrila nam je dizajnerica koja poziva sve ljubitelje mode i dobre kapljice da dođu nedjelju popodne provesti u Bajkine.

Fotografije Zoran Vujić

milos vedo novigrad

Projekt od 51 milijun eura: U Novigradu dogodine u funkciji uređaj za pročišćavanje otpadnih voda

Foto Silvia za Pixabay - Ilustracija

Buje: Prijavite se na ljetnu radionicu aromakozmetike – Izradite svoje kreme za sunčanje