in

VIŽINADA poziva fotografe da se jave: Priprema kalendar za 2024.

Foto Općina Vižinada

Neka vaše fotografije Vižinade krase općinski kalendar za 2024. godinu

-Često nas oduševe fotografije naših mještana ili posjetitelja koje poput pravih, umjetničkih djela prikazuju fantastične vizure naše Vižinade i njezine okolice. Mnoge od njih toliko su dobre da zaslužuju postati nešto više, pa smo stoga došli na ideju da od prizora koje su ovjekovječili fotografi profesionalci i amateri napravimo kalendar za 2024. godinu. Pozivamo sve da se jave na natječaj, poručuju iz Općine Vižinada.

Pritom trebate ispuniti nekoliko uvjeta, a prvi je svakako da je fotografija autorska te da su na njoj motivi s područja Općine Vižinada. Naravno, fotografije moraju biti i visoke rezolucije te u digitalnom formatu, i ne smiju na sebi imati nikakve logotipe. Svatko tko pošalje fotografiju na natječaj automatski time daje pravo Općini Vižinada da njima raspolaže.

Rok za dostavu je 27. studenog 2023. godine na e-mail opcina@vizinada.hr .

Uz fotografiju u mailu treba navesti njezin naziv te ime i prezime autora. Zaprimljene fotografije ocjenjivat će stručna komisija u sastavu Sean Poropat (kreativni direktor Studio Sonda d.o.o., Vižinada), Christian Pinzan (fotograf i snimatelj, Mac Studio obrt za video djelatnosti, Višnjan) i Gordana Bottezar (pročelnica JUO-a Općine Vižinada-Visinada).

Sedam fotografija koje prikupe najviše bodova bit će uvrštene u kalendar Općine Vižinada za 2024. godinu, doznajemo u općinskoj upravi.

Turnir u mini rukometu u Kašteliru

STO UTAKMICA U KAŠTELIRU: Uspješan turnir u mini rukometu – Slavili Porečani i Vinodolke

Foto Karate klub Finida Poreč

Porečka Finida srebrna na 24. Eurocupu Istria 2023. – Osvojili čak 34 medalje!