in

VIŽINADA: Vinarija Rossi domaćin ekskluzivnog događaja Legendary Moments by BMW

Foto - Privatni album obitelji Rossi

Kad se spoje luksuzni brendovi i Istra kao hedonistička oaza događaju se spektakularne stvari! Za jedno od najekskluzivnijih događanja u svijetu – Legendary Moments by BMW organiziran isključivo za VIP klijente, odabrana je istarska vinarija Rossi, smještena u zaseoku Bajkini u Općini Vižinada, kao savršeno mjesto za ovakve evente.

Foto - Privatni album obitelji Rossi
Foto – Privatni album obitelji Rossi

Poslovni partneri i ljubitelji globalnog brenda BMW u prvih desetak dana svibnja iskusili su magičnu ljepotu Bajkina. S terase vinarije Rossi puca prekrasan pogled od Učke do mora. Mir, tišina, mirisi Istre, vrhunska vina i iznimni destilati… Čisti užitak.

To life worth living

Sve su to prepoznali organizatori najprestižnijeg eventa autoindustrije, koji je zbog zaštite klijenata, naravno, obavijen velom tajne pa su samo rijetki sretnici znali da je na heliodrom vinarije Rossi nekoliko puta dnevno, do 11. svibnja, slijetao helikopter s VIP gostima. Dočekali su ih ljubazni domaćini s vrhunskom eno-gastro ponudom, ali i najprestižniji modeli koje BMW trenutačno nudi, spremni za istraživanje prekrasne Istre.

„Iznimna nam je čast da je baš naša vinarija odabrana za ovako luksuzan event. Ugostiti VIP goste, svjetske putnike, poznavatelje vina i prave hedoniste posebno je zadovoljstvo, a naravno da vesele i pozitivne reakcije na sve ono što su kod nas okusili, vidjeli i doživjeli“, istaknuo je Filip Rossi, koji s roditeljima Ines i Marinom te braćom Lukom i Markom vodi obiteljsku vinariju.

Foto - Privatni album obitelji Rossi
Filip Rossi – Foto – Privatni album obitelji Rossi

Njihova vinarija jedina u Hrvatskoj za sada ima slijetalište za helikoptere – heliodrom, kao važan dio ponude luksuznog turizma, pa gosti iz bilo kojeg dijela Europe za čas mogu u selo Bajkini na vrhunsko eno-gasto iskustvo, a da je Istra s prekrasnim obiteljskim vinarijama spremna za ovakav tip luksuznog turizma potvrdio je upravo završeni Legendary Moments by BMW.

Vinarija i destilerija Rossi među najstarijima je u Istri, iznimna vina i destilati proizvode se već pet generacija, a kakav doživljaj nude u kolorističnom istarskom selu najbolje dočarava slogan To life worth living ili za život vrijedan življenja, priopćeno je iz vinarije.

Foto - Privatni album obitelji Rossi
Foto – Privatni album obitelji Rossi

Foto OŠ Finida Poreč

POREČ: Još jedna medalja za OŠ Finidu – Mininogometaši uspješni na državnom prvenstvu

Foto OŠ Tar-Vabriga

TAR: Učenice na nacionalnom natjecanju „Čitanjem do zvijezda”