in

VODNJAN/PEROJ: Eko aktivisti i Šumarija uspješno proveli akciju čišćenja divljeg deponija

Eko aktivisti Vodnjanštine uspješno su u petak proveli još jednu akciju čišćenja, ovog puta u Peroju. Akciju su organizirali u suradnji s djelatnicima Šumarije Pula i vodnjanskim komunalnim poduzećem Contrada.

-Velika količina otpada više ne zagađuje i ne narušava izgled našeg prekrasnog okoliša. Na licu mjesta odvajali smo otpad kako bismo smanjili troškove njegova zbrinjavanja. Hvala direktoru i djelatnicima Šumarije Pula. Hvala našem sponzoru Zakladi Ar set Labor na marendama, te direktorici i djelatnicima komunalnog poduzeća Contrada. Naša suradnja sa Šumarijom Pula se nastavlja, pa tako novu akciju planiramo s njima organizirati u listopadu, poručili su eko aktivisti iz Vodnjana.

Bila je to 4. eko akcija čišćenja divljeg deponija koji se nalazi preko puta Perojske šume. Djelatnici Contrade su svojim vozilima i bajama pokupili krupni otpad i odvezli ga na reciklažno dvorište u Vodnjan.

-I dalje apeliramo na građane i goste koji borave na Vodnjanštini da koriste mogućnosti i usluge koje im pruža Contrada u svezi zbrinjavanja otpada. Veliko hvala svima koji brinu za čišću Vodnjanštinu i čija je upornost od neizmjerne važnosti jer svojim trudom i zalaganjem educiraju i senzibiliziraju javnost. Korak po korak do čišće Vodnjanštine, priopćili su eko aktivisti.

euro novac pixabay

Da je Hrvatska spremna za euro misli manje od trećine građana

policija mup ilustracija

Razbojstvo u turističkom naselju u Umagu – Pokradeni stranci