in

VOLONTERI U POREČU: Otvorene prijave za novi ciklus projekta “Dam-daš”

Prva radionica projekta Dam-Daš

Nakon uspješno provedenog prvog ciklusa radionica iz volonterskog projekta „Dam-daš“, Gradska knjižnica Poreč poziva sve zainteresirane građane, stare, ali i buduće volontere, da se uključe u nastavak projekta te da svojom voljom, znanjem i vještinama, pridonesu kreiranju drugog zimskog ciklusa.

Kroz projekt „Dam-daš“ Gradska knjižnica Poreč otvorila je svoja vrata brojnim zainteresiranim građanima, te je oko tristotinjak radionica, od 2009. godine do danas, pohađalo više od 3.000 polaznika zahvaljujući upravo društvenoj angažiranosti brojnih vrijednih volontera. Nastavkom projekta porečka knjižnica organizirala bi dio volonterskog programa i u okolnim lokalnim središtima, kako bi se i zainteresiranim građanima iz udaljenih mjesta omogućilo sudjelovanje u aktivnostima koje za cilj imaju promicanje cjeloživotnog učenja.

Vaše prijave, s nazivom i opisom radionice koju biste voljeli održati, dostavite najkasnije do 10. veljače 2023. godine mailom na gradska@knjiznicaporec.hr ili osobno u Knjižnicu.

Gradska knjižnica Poreč, kako navodi u svom priopćenju, zadržava pravo odabira i kreiranja programa te organizacije mjesta održavanja radionica.

Foto Općina Vižinada

VIŽINADA: Novi ormarići za školarce zahvaljujući Adventu

Foto DND Marčana

DND MARČANA: Počinju plesne radionice za djecu