in

VRSAR/POREČ: Lions Club dodijelio nagradu gitaristi Srđanu Bulatu

U četvrtak, 29. srpnja, u Vrsaru, u sklopu tradicionalnog XVIII Festivala GitarISTRA “More i gitare” ispred Bazilike sv. Marije od mora održan koncert mladog gitarista Srđana Bulata iz Splita koji je osvojio ovogodišnju nagradu Lions cluba Poreč u iznosu 3.700 kuna. Time Lions podržava mlade umjetnike. Ova vrijedna nagrada se ove godine dodjeljuje po 14. put.

Ovogodišnji nagrađeni Srđan Bulat je i laureat natjecanja “Francisco Tárrega” u Benicassimu, „Michele Pittaluga“ u Alessandriji, „Fernando Sor“ u Rimu, „Julian Arcas“ u Almeriji, “Alhambra“ u Valenciji, „Gredos San Diego“ u Madridu, “Maurizio Biasini“ u Bologni, te gotovo svih domaćih nagrada za mlade umjetnike.

Srđan Bulat je svojim nastupom oduševio publiku izvodeći I. Albeniza, Tárrega, J. Rodriga, Piazzollu i druge.

Nagradu i diplomu Srđanu Bulatu je u ime LC Poreč uručio predsjednik Boris Jugovac, a na koncertu su prisustvovali i članovi Lionsa.

Organizator festivala GitarISTRA je Turistička zajednica Vrsar, umjetnički ravnatelj festivala je član LC Poreč Saša Dejanović, a sponzor Maistra, priopćila je Snježana Gutbier-Vidović iz porečkih Lionsa.

TAR: Još jedno zlato za Iris Baljak – sad su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo još bliže

alkohol vozač pijan ilustracija policija

Mladi Nijemac vozio s 1.86 promila pa udario u dva automobila