in

VRSAR: U sklopu projekta „Klim Kontija“ predavanje Korada Korlevića i radionica za djecu u prirodi – Prijavite se!

Foto Klim Kontija - ZEC

U sklopu projekta „Klim Kontija – Limski zaljev“ u Vrsaru se organiziraju još dvije radionice za lokalno stanovništvo.

U petak, 12. studenog, s početkom u 17:30 sati u staroj školi u Vrsaru (Ulica Rade Končara 29) poznati hrvatski astronom i edukator Korado Korlević održat će predavanje „Razvojni potencijali na području Limskog zaljeva i Kontije”. Nakon predavanja predstavit će se i „Nove mogućnosti boravka u prirodi, edukacije i turističke aktivnosti u šumi Kontija i Limskom zaljevu“.

U nedjelju, 14. studenog, od 10 do 13 sati održat će se edukacijska radionica u prirodi, u novoizgrađenom Znanstveno-edukacijskom centru Kontija, za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi. U programu su dvije edukacijske jesenske šetnje šumom, prva s polaskom od 10, a druga s polaskom u 12 sati. Aktivnosti se izvode na otvorenome, a u slučaju lošeg vremena događanje će biti odgođeno.

Istovremeno s radionicama i šetnjama u Kontiji u sklopu projekta ADRILINK održava i radionica za odrasle “Izrada terarija u staklenci”  s početkom u 10:30 ispred Znanstveno edukacijskog centra u Kontiji.  Radionica je besplatna, a prijava je obavezna. 

Prijave su moguće putem e-maila sci.visnjan@gmail.com ili na broj telefona 098 253 096 najkasnije do 11. studenog.

listopad 2021 benzinska postaja crpka crodux poreč foto ivica jurković 16-10-2021

Produžava se blokada cijena goriva

darivanje krvi crveni križ

PAZIN: Akcija darivanja krvi u petak