in

Zahuktava se POREČKO LJETO: Koncerti Tomislava Bralića i klape Intrade, Baredinosaura i atrakcija Magic is in the Air

Tomislav Bralić i Klapa Intrade

U sklopu Porečkog ljeta, u ponedjeljak 3.7.2023. u Paru Olge Ban s početkom u 21 sat održati će se program „Magic is in the Air“ u kojem će plesačice Udruge mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč izvesti ples na svili. Atraktivan program ističe fleksibilnost tijela plesača i dojmljive gimnastičko – akrobatske vještine u zraku uz mnogobrojne dodatne scenske svjetlosne efekte, čarobnu glazbu te atraktivne kostime.

USB-ov ples na svili
USB-ov ples na svili

U utorak, 4.7.2023. s početkom u 21 sat na Trgu slobode održat će se besplatan koncert naše najpoznatije klape – Tomislav Bralić i klape Intrade. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme dobivaju laskava priznanja i nagrade. Tomislav Bralić i Klapa Intrade postali su zaštitni znak klapskog pjevanja i veliki ambasadori hrvatske glazbene kulture koji na svakom svom koncertu ponajviše uživaju u dijeljenju emocija sa svojom publikom. Hitovi poput : „Kada jednom odem“, „Ostajem tu“, „Zora bila“, „Zašto uvik pivan“, „Cviće“, „Croatio, iz duše te ljubim“, „Samo more nosim ja u duši“, „Ne znam što me tebi vuče“ i brojne druge raspjevat će publiku. Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i šarm tople ljetne večeri u Poreču, dobili ste više od koncerta, dobili ste spektakl koji se ne propušta!

Baredinosauri na Trgu slobode u Poreču - Foto TZ Poreč
Baredinosauri na Trgu slobode u Poreču – Foto TZ Poreč

U subotu, 8.7.2023. u prijepodnevnim satima raspjevana i uvijek raspoložena skupina po imenu Baredinosauri zabavljat će mnogobrojne goste i domaće. Koliko im svirka i zabavljanje publike ide od ruke, uvjerit će se posjetitelji koji dođu na Trg slobode od 10.00 sati.

Bogati program Porečkog ljeta provjerite na www.myporec.com ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/PorecIstria

rasvjeta gradsko kupalište poreč

Gradsko kupalište u POREČU dobilo novu ekološku javnu rasvjetu

Porečka OŠ Finida prigodno obilježila kraj školske godine