in

ZAREČKI KROV u subotu: Vaterpolo turnir u organizaciji mladih iz Alarma

U subotu, 24. srpnja, održat će se vaterpolo turnir na Zarečkom krovu u organizaciji Centra za mlade Alarm Pazin. Prenosimo njihovo priopćenje, ujedno i poziv na sudjelovanje:

Ovom zahtjevnom i izazovnom vremenu nadjenuli smo ime »novo normalno«, promijenila se i mijenja se naša svakodnevica i životne navike, a mladi Pazinjani žele ponovno podsjetiti da to ne znači da trebamo odbaciti optimizam i zanemariti određene vrijednosti zajednice.

Centar za mlade „Alarm“ zato ponosno nastavlja tradiciju održavanja turnira u vaterpolu na Zarečkom krovu te poziva sve zainteresirane ljubitelje sporta, prirode i dobre zabave da im se i ove godine pridruže. Zabilježite 24.7. u vašim rokovnicima i provedite divnu ljetnu subotu u dobrom društvu, pokažite svoje sportske vještine, odmorite se od radnog tjedna, a neke možda čeka i koja nagrada vrijedna.

Turnir će se ove godine odvijati u zasebnim kategorijama: profesionalci i amateri. Svaka ekipa mora imati 5+2 igrača te platiti kotizaciju od 100 kn. Osim samog turnira, posjetitelji se mogu prijaviti za natjecanje u žabicama i skokovima. Prijave na društvenim mrežama Centra (Facebook, Instagram) ili na mail: cmalarm.pazin@gmail.com otvorene su do 22.7.

Ako niste natjecateljski tip, a vodene aktivnosti i vratolomije radije biste prepustili hrabrijima, predlažemo da se jednostavno odmorite i uživate u blagodatima pazinske oaze te nezaboravnih sportskih prizora, koje će pratiti zabavni komentari voditelja.

Osim osvježenja, hrane i pića, moći ćete kupiti i originalne majice događaja u iznosu od 40 kn. Valja napomenuti da će se turnir održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i
maksimalnu brigu o okolišu. Događaj je organiziran u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, a financiran je sredstvima Grada Pazina iz redovnoga programa udruge i uz pomoć donacija privatnih poduzetnika iz Pazina i okolice.

Podržite inicijativu mladih Pazinjana i budite dio najboljeg turnira u vaterpolu na području Zarečja i Pazinštine, a ova ekipa entuzijasta usudila bi se reći – i šire! Predlažemo da 24.7. dođete na omiljeni slap i sami to provjerite. 

Raspored turnira:
10:30 – 11:00 – prijave ekipa
12:00 – početak turnira
13:00 – pauza za ručak
16:00 – polufinale vaterpola
17:00 – natjecanje u skokovima i žabicama
18:00 – finale vaterpola
19:00 – proglašenje pobjednika i dodjela medalja

ŽMINJSKO ljeto Zad Kaštela nastavlja se komedijom “Rat u kući”

Operater još jednom upozorava: Širi se opasan virus, evo što trebate učiniti