in

Raspored cijepljenja po gradovima i manjim mjestima od 8. ožujka

Sjedište Općine Kaštelir-Labinci i pošte/Foto Tanja Kocijančić

JAVNI POZIV NA CIJEPLJENJE PROTIV COVID-19 BOLESTI – Plan cijepljenja za tjedan 7. – 13.3.2022. – Zavod za javno zdravstvo Istarske županije poziva sve zainteresirane odrasle osobe, koje se nisu cijepile protiv COVID-19 bolesti da slobodno pristupe cijepljenju bez zakazanog termina. U radno vrijeme svih cjepnih punktova u Istarskoj županiji, građani se mogu savjetovati o COVID-19, drugim bolestima i cijepljenju.

  • Osobe koje su preboljele COVID-19, mogu saznati da li se i kada trebaju cijepiti
  • Osobe koje boluju od kroničnih bolesti mogu dobiti savjet o cijepljenju. 

Također savjetovati se mogu s liječnikom specijalistom epidemiologije u Savjetovalištu za cijepljenje protiv COVID-19 bolesti: 

  • telefonom na 099 494 2260 (radnim danom od 12:00 do 14:00 sati)

ili

  • osobnim dolaskom utorkom od 15:00 do 17:00 sati u Puli, Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije, Nazorova 23 (glavni ulaz).

Na savjetovanje i cijepljenje mogu pristupiti svi zainteresirani bez obzira jesu li već cijepljeni nekom dozom cjepiva i/ili su preboljeli COVID-19 bolest, a potrebno je donijeti osobnu iskaznicu / putovnicu i karticu zdravstvenog osiguranja te po potrebi medicinsku dokumentaciju radi savjetovanja.

U radno vrijeme svih cjepnih punktova moguće je cijepljenje po principu „drive-in“ u automobilu ili drugom prijevoznom sredstvu za nepokretne, teško pokretne i imunokompromitirane osobe.

Cijepljenje u kući nepokretnih, teško pokretnih i imunokompromitiranih osoba provodi se po dogovoru s obiteljskim liječnikom ili na:

policija mup foto pu istarska

Vikend na istarskim cestama: Vozili pijani, prebrzo, bez dozvole, bježali policiji…

Novigradski stolnotenisači na kvalifikacijskom turniru PIG regije