in

UMAG: Obilježen 7. rođendan udruge PRUŽAM TI RUKU koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju

Umaška udruga “Pržam ti ruku” ovog je mjeseca proslavila 7. rođendan.

-Budući da nismo mogli proslaviti rođendan kako smo željeli (Dan otvorenih vrata) da vidite naš prostor i da čujete naše planove ovim putem zahvaljujem svima koji sudjeluju u radu Udruge. Naravno, hvala Gradu Umagu što nas podržava i pomaže u svim situacijama, poručila je predsjednica Tatjana Bakran.

Udruga „Pružam ti ruku“ – Associazione „Ti porgo la mia mano“ neprofitna je organizacija za promicanje, razvitak i unapređenje položaja djece  s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, kroz ranu intervenciju, re/habilitaciju, savjetodavnu i stručnu pomoć.

Više pogledajte na njihovoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Pru%C5%BEam-Ti-Ruku-Ti-Porgo-La-Mia-Mano-212860288912014

Radi strogih uputa propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a vezanih za suzbijanje širenja Covida-19, i udruga mora raditi po nešto izmjenjenim pravilima. Nažalost, iz navedenog su razloga zaustavljene sve grupne aktivnosti. Uz mjere opreza nastavljaju s individualnim terapijama i savjetodavnim radom. Besplatno savjetovalište svakog utorka u 10:30 nastavlja s radom, uz prethodni dogovor. Radi ove neizvjesne situacije i razumijevanja prema roditeljima udruga je i umanjila cijene individualnih terapija.

Za dodatne informacije, upite ili rezervaciju termina roditelji se mogu obratiti na mail adresu m_terlevic@yahoo.com.

korona covid ilustracija

Istra – U ponedjeljak samo 2 novozaražena na 86 analiziranih uzoraka

POREČ: Usluga izdala novu brošuru KAKO POSTUPATI S OTPADOM