in

Zdravi grad Poreč: Rano prepoznavanje znakova autizma

Ilustracija - Foto sanjay k j za Pixabay

U Poreču je, povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu 2.4., nastao porečki autorski letak usmjeren ranom prepoznavanju znakova autizma i isticanju važnosti rane intervencije za roditelje i druge važne odrasle u okruženju djece.Letak je nastao timskim radom suradničkih organizacija i stručnjaka pojedinaca koji su zajedničkim snagama volonterski poduprli njegov nastanak.

Autorica letka je Tereza Glučina Ravnik, edukacijska rehabilitatorica iz Kabineta za razvojnu podršku Indigo Poreč dok su partneri u sadržajnom koncipiranju letka stručnjaci Centra za rehabilitaciju Veruda iz Pule-ispostave Poreč.

-Nastanak porečkog letka poduprli su Grad Poreč, Zdravi grad Poreč, POUP, Društvo invalida Poreč. Idejno rješenje letka dao je Studio Sonda dok je tiskanje osigurala Sigra Poreč.Letak je nastao na inicijativu roditelja iz posebnog odjela OŠ Poreč među kojima i roditelja djece s autizmom. Zahvaljujemo autorima i svim partnerima u realizaciji ovog vrijednog projekta za Poreč, poručili su iz Zdravog grada. U nastavku donosimo letak:

Poreč je organizirao program povodom Svjetskog dana autizma. više čitajte na linku u nastavku:

Foto Likovna udruga Poreč

Skupština Likovne udruge Poreč – Velik broj izložbi uz puno planova do kraja 2023.

Foto Srednja škola MAte Balote Poreč

POREČ: Balotini učenici izvrsni na natjecanju iz matematike