in

BRAK NA PRVU: Vjenčali se Bernard iz Poreča i Gordana – Plesalo se i pjevalo! Pogledajte svadbeni album i tortu

Bernard Bratović iz Poreča nikad nije imao ozbiljnu vezu, a Gordana Josipović je majka i baka i obitelj joj je na prvom mjestu. Spojio ih je RTL-ov show Brak na prvu koji se upravo prikazuje na malim ekranima.

Gordana isprva nije bila zadovoljna svojim mladoženjom, no kada ju je popustila trema i kada je razgovarala s njim, zaključila je kako je pravi džentlmen. Na njihovu vjenčanju bilo je vrlo veselo.

Gordana je bila jako uzbuđena prije vjenčanja, a putem do mjesta na kojem se odvila ceremonija poželjela je odustati. No zanimalo ju je za koga se to treba udati… A kada je vidjela Bernarda, nije mogla sakriti razočaranje, što su primijetile i njezina kuma Danijela i kći Severina. 

Bernard je rekao kako nije razočaran, ali ni oduševljen Gordanom, a zatim je pročitao zavjete, koji su se njoj svidjeli, no svejedno je razmišljala o tome da pobjegne s ceremonije. Naposljetku se pristala udati.

“Dala sam šansu masu puta nekome tko je nije ni zaslužio, pa zašto ne dati njemu? Nije mi bio odbojan”, rekla je, a mladoženja je zaključio da se ne može dogoditi ništa loše. Poljubili su se u obraz i poželjeli si sreću u zajedničkom životu.

Bernard Bratović je 48-godišnji poduzetnik iz Poreča koji je dosad uživao u životu kao slobodan muškarac, a sad želi pronaći svoju srodnu dušu.

Bernard je optimističan, zabavan i druželjubiv, a često ga opisuju i kao hedonista koji jednostavno uživa u svakom trenutku i uzima ono što mu život pruža. No dosad nije bio u dugim ljubavnim vezama pa se nada da će se to tijekom ‘Braka na prvu’ promijeniti. Vlasnik je dva lokala u Poreču pa je zbog svog posla često odsutan, a želi partnericu koja razumije njegov stil života. Za sebe kaže da je romantičar koji čvrsto stoji na zemlji te jednako traži i od svoje buduće supruge – da bude realna i da zajedno s njim uživa u romantičnim večerama i drugim trenucima, što će joj rado ostvariti.

Gordana Josipović ima 45 godina i dolazi iz Zagreba. Dosad nije imala sreće u ljubavi te ističe kako ne zna odgovor na pitanje – što je to ljubav?

Gordana radi kao ugostiteljica, ima dvoje djece i ona su joj najveća ljubav u životu. Kad je riječ o partnerskoj ljubavi, priznaje da je nikad nije ni imala iako je već bila u braku kad je bila vrlo mlada. Za ljubav nema lijepu riječ, no voljela bi to promijeniti i vjeruje da je vrijeme da upozna ‘onog pravog’ i dozna što je ljubav.

Cijelu fotogaleriju sa svadbe pogledajte na RTL-u na linku https://www.rtl.hr/tv/foto/2772488/svadbeni-album-gordane-i-bernarda-plesalo-se-pjevalo-a-cekajte-tek-da-vidite-tortu/?slika=5099630

Izvor RTL

umg framesport lučka uprava novigrad umag

U Umagu održana prezentacija EU projekta FRAMESPORT

manifestacija Lim Bay Challenge TZ Vrsar

VRSAR: Sve je spremno Lim Bay Challenge 2021.