in

BRAK NA PRVU: Vjenčali se Bernard iz Poreča i Gordana – Plesalo se i pjevalo! Pogledajte svadbeni album i tortu

Foto RTL

Bernard Bratović iz Poreča nikad nije imao ozbiljnu vezu, a Gordana Josipović je majka i baka i obitelj joj je na prvom mjestu. Spojio ih je RTL-ov show Brak na prvu koji se upravo prikazuje na malim ekranima.

brak na prvu svadba bernard bratović
Foto RTL

Gordana isprva nije bila zadovoljna svojim mladoženjom, no kada ju je popustila trema i kada je razgovarala s njim, zaključila je kako je pravi džentlmen. Na njihovu vjenčanju bilo je vrlo veselo.

Foto RTL

Gordana je bila jako uzbuđena prije vjenčanja, a putem do mjesta na kojem se odvila ceremonija poželjela je odustati. No zanimalo ju je za koga se to treba udati… A kada je vidjela Bernarda, nije mogla sakriti razočaranje, što su primijetile i njezina kuma Danijela i kći Severina. 

Bernard je rekao kako nije razočaran, ali ni oduševljen Gordanom, a zatim je pročitao zavjete, koji su se njoj svidjeli, no svejedno je razmišljala o tome da pobjegne s ceremonije. Naposljetku se pristala udati.

“Dala sam šansu masu puta nekome tko je nije ni zaslužio, pa zašto ne dati njemu? Nije mi bio odbojan”, rekla je, a mladoženja je zaključio da se ne može dogoditi ništa loše. Poljubili su se u obraz i poželjeli si sreću u zajedničkom životu.

Gordana i Bernard Bratović poreč rtl brak na prvu
Foto RTL

Bernard Bratović je 48-godišnji poduzetnik iz Poreča koji je dosad uživao u životu kao slobodan muškarac, a sad želi pronaći svoju srodnu dušu.

Bernard je optimističan, zabavan i druželjubiv, a često ga opisuju i kao hedonista koji jednostavno uživa u svakom trenutku i uzima ono što mu život pruža. No dosad nije bio u dugim ljubavnim vezama pa se nada da će se to tijekom ‘Braka na prvu’ promijeniti. Vlasnik je dva lokala u Poreču pa je zbog svog posla često odsutan, a želi partnericu koja razumije njegov stil života. Za sebe kaže da je romantičar koji čvrsto stoji na zemlji te jednako traži i od svoje buduće supruge – da bude realna i da zajedno s njim uživa u romantičnim večerama i drugim trenucima, što će joj rado ostvariti.

Gordana Josipović ima 45 godina i dolazi iz Zagreba. Dosad nije imala sreće u ljubavi te ističe kako ne zna odgovor na pitanje – što je to ljubav?

Gordana radi kao ugostiteljica, ima dvoje djece i ona su joj najveća ljubav u životu. Kad je riječ o partnerskoj ljubavi, priznaje da je nikad nije ni imala iako je već bila u braku kad je bila vrlo mlada. Za ljubav nema lijepu riječ, no voljela bi to promijeniti i vjeruje da je vrijeme da upozna ‘onog pravog’ i dozna što je ljubav.

Cijelu fotogaleriju sa svadbe pogledajte na RTL-u na linku https://www.rtl.hr/tv/foto/2772488/svadbeni-album-gordane-i-bernarda-plesalo-se-pjevalo-a-cekajte-tek-da-vidite-tortu/?slika=5099630

Izvor RTL

umg framesport lučka uprava novigrad umag

U Umagu održana prezentacija EU projekta FRAMESPORT

manifestacija Lim Bay Challenge TZ Vrsar

VRSAR: Sve je spremno Lim Bay Challenge 2021.