in

Advent: Počinje Porečka bajka, pokloni i predstave za 1.400 najmlađih Porečana

Foto Grad Poreč

Tradicionalni predblagdanski program Porečka bajka, namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta s područja Grada Poreča i službeno počinje danas u sklopu Adventa Poreč.

Djed Mraz već je prošlog tjedna stigao u Poreč, a od danas navečer dolazi u posebno dekoriranu Vilu Polesini. Mališane vrtićkog uzrasta u Vili će svakoga dana dočekati Djed Mraz s poklonima, uz svoje pomoćnike – vilenjake, bajkovitu dekoraciju i blagdanske melodije, a tu je i predstava Teatra Naranča „Božićni kolačići Bake Mraz“ te Udruge Birikina „Zlatokosa i tri medvjeda“. Osim toga, Djed Mraz obići će i mlađe školarce u porečkim osnovnim školama u četvrtak, 19. prosinca.

Porečki mališani, od navršene tri godine do četvrtog razreda osnovne škole, proteklih su dana na kućnu adresu dobili poziv i detaljan program Porečke bajke, koja će se održavati sve do četvrtka, 19. prosinca. Po završetku manifestacije odigrat će se sveukupno 16 dječjih kazališnih predstava, a poklonima darivati 1400 mališana.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec, priopćeno je iz gradske uprave.

Prezentacija fotomonografije NK ISTRA TAR-TORRE za 50. rođendan kluba 23. prosinca

U Poreču otvoren McDonald’s, 32. u Hrvatskoj, u Puli otvorenje još jednog u četvrtak