in

Akcija Lionsa: Lampioni nad Porečom – Svjetla dobrote za ANTONIJU TAMBURIN

Lampioni dobrote na Peškeri

Lions klub Poreč organizira humanitarnu akciju pod nazivom LAMPIONI NAD POREČOM – SVJETLA DOBROTE ZA ANTONIJU u petak, 25. listopada, u 18 sati na Peškeri.

Humanitarnom akcijom prikupljat će se sredstva za oporavak i rehabilitaciju sedamnaestogodišnje djevojke, naše sugrađanke Antonije Tamburin, teško stradale ljetos u prometnoj nesreći.

Akciju će Lionsi provoditi dva mjeseca u kojima će se prikupljati sredstva od pojedinaca, poduzeća, javnih ustanova, udruga, a središnje događanje bit će upravo putšanje lampiona.

Pozivamo vas da dođete u petak na Peškeru i da zajedno pustimo SVJETLA DOBROTE u humanitarnoj akciji LAMPIONI NAD POREČOM koju organiziramo uz potporu Društva Naša djeca Poreč i drugih sudionika akcije uz prigodan program, najavio je Zlatko Janković-Miloš, tajnik ove udruge.

Zajedničko puštanje LAMPIONA počinje oko 19 sati.

Donacijom u vrijednosti jednog lampiona po cijeni od 30 kuna građani mogu donirati dio iznosa za humanitarne ciljeve. Lions klub Zrinjevac iz Zagreba donirao je porečkim kolegama 750 lampiona, na čemu su im posebno zahvalni.

-Donirajte više LAMPIONA i poklonite ih djeci vaše najbliže škole ili vrtića… naučite i djecu kako je dobro činiti dobro!

Donirajte sredstva za Antoniu na račun: IBAN HR3823800061510002263 LC Poreč – za Antoniju, pozvali su iz Lionsa.

Sva prikupljena sredstva nakon odbitka troškova akcije bit će doznačena na tekući račun Antonije Tamburin, što će joj omogućiti nastavak liječenja i rehabilitacije.

-Pokažimo ljudsku solidarnost i zajedno pobijedimo nesreću mlade djevojke, poručili su Lionsi.

Bez vode 22. listopada jedna porečka ulica

Sjajna atmosfera u TINJANU – U 3 dana 30 tisuća ljudi pojelo čak 20 tona pršuta!