in

AQUACOLORS POREČ – 20 posto popusta vikendom na ulaznice, u subotu velika akcija KOKTELA

Svake subote i nedjelje popust od 20 posto na cjelodnevne ulaznice! Plus velika akcija koktela u subotu, 8. kolovoza – litra koktela za samo 90 kuna! K tome, čeka vas još i besplatan parking, a besplatno je i korištenje ležaljki i suncobrana!

Vodeni park Aquacolors Poreč poziva posjetitelje na ludu i nezaboravnu zabavu i nudi posebnu akciju – svake subote i nedjelje do kraja ljeta svi koji dođu dobit će popust od 20 posto svake subote i nedjelje na baš sve cjelodnevne ulaznice. A ove subote, 8. kolovoza, u atraktivnom baru na Obali krokodila nudit će se i posebna akcija – litra koktela za samo 90 kuna!

Aquacolors Poreč je moderan adrenalinski park koji ne prestaje iznenađivati odličnom kombinacijom tobogana, bazena i brojnih drugih sadržaja za velike i male.

Obavezno isprobajte ovogodišnju najnoviju atrakciju nazvanu Obala krokodila/Crocodile Bay koja nudi bazenski kompleks, hidromasažu i sadržaje za najmlađe. Tu je poseban bar unutar velike pećine u kojoj se možete skloniti od vrućeg ljetnog sunca. Do bara se može doplivati i zatim uživati u pićima za vodenim šankom kojeg krasi ogromna glava krokodila – dugačka čak 12 metara, a široka 4,5 metara.

To doista vrijedi vidjeti… I obavezno isprobati! Ispijanje vrhunskog koktela ispod ogromne glave krokodila nećete tako lako zaboraviti!

Kokteli na Obali krokodila

Aquacolors nije zaboravio ni djecu koju na Obali krokodila čeka siguran bazen s dva nova tobogana – Tornadom i Twisterom, ali i dječji kokteli u baru s krokodilom.

Aquacolors Poreč smješten je u jednoj od najjačih turističkih destinacija u Hrvatskoj, točnije uz glavnu cestu od Poreča prema Vrsaru, nedaleko Zelene lagune. Prostire se na površini većoj od 100.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan. Prostor je dovoljno velik da se možete osjećati sigurnim u ovo posebno oba u kojem živimo, kada nam treba više mjesta kako bismo se mogli socijalno distancirati.

U Aquacolorsu ćete naći 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, sporu rijeku dugu 500 metara, bazen s umjetnim valovima i nešto novo, posebno i drugačije – hidromasažni bazen sa 140 masažnih mjesta.

Ovaj se bazen nalazi na spomenutoj Obali krokodila, koja je pravi mali hedonistički raj za opuštanje, a proglašen je najboljim komercijalnim bazenskim kompleksom 2019. u Europi.

Uz sve te atrakcije i uzbuđenja, ako ogladnite, na pet različitih lokacija nalazi se ponuda širokog izbora jela i pića za svačiji ukus.

Sa sobom možete ponijeti i najbolji Aquacolors suvenir, uspomenu u obliku fotografije koja je snimljena tijekom vašeg ludog spusta niz tobogan.

VAŽNO – Korištenje parkinga, ležaljki za plažu i suncobrana je besplatno, a radno vrijeme je: 

Lipanj i rujan – od ponedjeljka do nedjelje od 10 do 18 sati,

Srpanj i kolovoz – od ponedjeljka do nedjelje od 10 do 19 sati.

Ovo ljeto budite spremni za najuzbudljiviji dan vašeg ljetovanja u Aquacolors vodenom parku u Poreču! 

Color your life!

Za više informacija posjetite stranicu vodenog parka na www.aquacolors.eu.

PROMO

HUT pokrenuo posebni newsletter za nizozemsko tržište: Croatia – Safe and Desirable Destination

Istarski Stožer: U petak imamo 1 pozitivnog – djelatnik je pulske bolnice